Zamalo je umrla zbog onog što radimo svi skoro svaki dan (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

fatalna gumica

Zamalo je umrla zbog onog što radimo svi skoro svaki dan (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Stavila je oko ručnog zgloba gumicu za kosu. Sjaj sa gumice napravio je malu, skoro nevidljivu, ogrebotinu na njenoj koži, kroz koju je bakterija sa trake dospela u njen organizam
Objavljeno:

Ukoliko ima dugu kosu, verovatno nosite gumicu za vezivanje stalno sa sobom. A ako vam nisu u torbi li u džepu, najčešće se nosi oko ručnog zgloba. Taj običaj mogao je ovu ženu da košta života! Da li ste znate koliko bakterija ima vaš poljubac? (GIF) Odri Kop, majka iz Luisvila u američkoj Kentaki, stavila je oko zgloba svoju sjajnu gumicu za kosu pre nego što je izašla iz kuće. Sjaj sa gumice napravio joj je malu, skoro nevidljivu, ogrebotinu na njenoj koži, kroz koju je bakterija sa trake dospela u njen organizam.

Youtube printscreen
Prvi znak infekcije bila je izbočina na ruci veličine novčića. Doktor joj je rekao da to nije ništa strašno i prepisao joj antibiotike.

Odri nije ni bila svesna svog stanja za malo je izbegla trovanje krvi, sepsu!
Youtube printscreen
Rana je izgledala kao ozbiljan ujed pauka. Kada je potražil adrugo mišljenje, doktori si bili šokirani da je infekcija stigla do kosti i tetiva.
Foto: Facebook nošenje gumice za kosu oko ručnog zgloba može da izazove ovakve infekcije mnogo lakše nego što možete i da zamislite
Foto: Facebook

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.