UZNEMIRUJUĆA KOKA KOLA: Pokrenuta istraga zbog ljudskog izmeta u limenkama!
Foto: Thinkstock

tajna recepta?

UZNEMIRUJUĆA KOKA KOLA: Pokrenuta istraga zbog ljudskog izmeta u limenkama!

Coca-Cola su potvrdili da se desio incident sa praznim limenkama u postrojenju, ali su rekli da je to bio ''izolovan incident'' i da nema uticaja na proizvode koji se prodaju
Objavljeno:

Kompanija je bila primorana da suspenduje noćni rad u postrojenju u Lisburnu prošle nedelje kada su limenke zapušile mašine. Veruju da su limenke potekle iz Nemačke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija istražuje kako je izmet završio u limenkama, koje dolaze u postrojenje bez poklopaca. Limenke se na licu mesta pune pićem pre nego što se zapečate i prodaju širom Severne Irske.

Ova baka je pobedila! Ima 94 godine i radi u Meku. Posvetila je svoj život ovom poslu, neće u penziju, a razlog je neverovatan!

Coca-Cola su potvrdili da se desio incident sa praznim limenkama u postrojenju, ali su rekli da je to bio ''izolovan incident'' i da nema uticaja na proizvode koji se prodaju.

- Coca-Cola shvata bezbednost i kvalitet naših proizvoda ekstremno ozbiljno... Mi tretiramo ovo pitanje ekstremno ozbiljno i izvodimo temeljnu istragu i saradnji sa policijom Severne Irske - rečeno je u izjavi

foto: Thinkstock, Ilustracija

Agencija za prehrambene standarde kaže da je bila svesna zagađenja ali i dodala da nema dokaza za pretpostavku da je proizvod dosao do trzista.

Lokalna služba za zaštitu životne sredine takođe istražuje pitanje.

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.