Istorija ne zna za većeg ljubavnika:Spavao je i sa svojom ćerkom! (FOTO)

perverzije i polne bolesti

Istorija ne zna za većeg ljubavnika:Spavao je i sa svojom ćerkom! (FOTO)

I vekovima kasnije, svet prepričava njegova ljubavna umeća i dostignuća, ali malo ko zna za drugu, mračniju Kazanovinu stranu
Objavljeno: 10:48h

Malo nakon ponoći, naoružan lovačkim nožem, sin pozorišnih glumaca ušunjao se na lokalno groblje i iskopao svež grob. 5 najvećih ljubavnih laži u koje možete poverovati! Da li ste ih čuli nekada? (FOTO) Telu je isekao ruku kako bi se osvetio grčkom prodavcu začina, Dimitrisu, koji ga je taj dan naveo da pređe stari most, zbog čega je pao u "smrdljivo blato".

Wikipedia
Đakomo Kazanova se zatim s rukom sakrio pod krevet neprijatelja, kog je želeo da prestraši tako da pomisli da mu je u posetu došao duh. Nažalost, i previše je uspeo u naumu, jer je Dimitris od silnog šoka doživeo moždani udar i ostatak života ostao prikovan u krevetu. Kazanova se kasnije branio ovim rečima: "Bilo mi je iskreno žao, jer nisam želeo da ga povredim", ali je naveo i da je i on sam mogao da prođe gadno kad je propao kroz most... Samo je imao više sreće. Ovo je tek jedna od dogodovština koje je najveći zavodnik opisao u svojim memoarima, dodavši da je nakon toga počela da ga prati loša sreća.
Uskoro je morao da napusti rodnu Veneciju i posao diplomate, nakon što ga je mlada devojka optužila za silovanje. Kako je rekao, "naučio ju je pameti" uz pomoć metle, jer je ona odbila da spava s njim iako joj je prethodno platio. Iako je zbog nedostatka dokaza naknadno oslobođen optužbe, već je bio napustio grad.
Wikipedia
Njegovu autobiografiju mnogi smatraju jednim od najznačajnijih dokumenata 18. veka, iako ona tek prikazuje život muškarca koji se smatrao velikim ljubavnikom. Sigurno da je postojalo još kandidata za istu titulu, ali drugi nikad nisu napisali knjigu o svojim podvizima. Bili su zveri u krevetu: Najveće seks mašine među političarima u Srbiji! (FOTO) (VIDEO) Ono po čemu se Kazanova definitivno isticao bila je činjenica da iako je tražio zadovoljstvo u seksu, on ga je i pružao svojim partnerkama.
Wikipedia
Doduše, prilično smo uvereni da bi mnoge preživele i bez tog iskustva, jer je na primer silio seljanke da spavaju s njim, a u krevet je odveo i devojku za koju je bio prilično siguran da je njegova ćerka. Danas bi bio optužen za silovanje, ali u svoje vreme on se ponosio svojim ljubavnim uspesima. Međutim, zahvaljujući njima zaradio je brojne polno prenosive bolesti, među kojima i sifilis i gonoreju. Voleo je da se hvali kako je spavao sa 132 žene, među kojima je bila i jedna časna sestra, kao i da je redovno posećivao prostitutke u javnim kućama.
Wikipedia
Nije želeo da koristiti prezervative (koji su postojali u ono vreme), nego se radije oslanjao na vidljive simptome bolesti kod partnerki. To mu nije puno pomoglo s bolestima (zbog jedne nije imao seks godinu dana), a i postao je otac osmoro nezakonite dece. Čitav njegov život bio je pun skandala, koji su ga pratili na brojnim poslovima koje je obavljao, a ispunjavao je i policijske dosijee javnim kontroverzama; od tuča do svetogrđa koja je činio protiv crkve. Poslednje godine života proveo je kao siromah, izgnanik iz društva, dosađujući se i osećajući krajnje nezadovoljstvo životom.
Wikipedia
Čak je razmišljao i o samoubistvu, ali je na kraju odlučio da napiše autobiografiju. Švalerski horoskop: Blizanac je najlakoverniji, ali šta mislite ko je najveći Kazanova? Iako nije poznato da li je žalio zbog nečega što je učinio, napisao je: "Iako ne žalim zbog brojnih ljubavnih podviga, daleko od toga da želim ikome da služim kao primer za iskorišćavanje nežnijeg pola, koji je toliko zaslužan za moje uspehe." I samo tako, ušao je u istoriju. (Espreso.co.rs / Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.