Nosila je bebu u sebi 46 godina, a kada se porodila lekari su bili ŠOKIRANI! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/My Story

bizarna medicina

Nosila je bebu u sebi 46 godina, a kada se porodila lekari su bili ŠOKIRANI! (FOTO) (VIDEO)

Zahra je osećala stravične bolove ali nije pobacila pa je, nakon što su bolovi prošli, nastavila sa normalnim životom. Nekoliko godina kasnije, ona je usvojila troje dece. Međutim, posle 46. godina bolovi su se vratili, Zahra je otišlo u bolnicu gde su joj uradili rendgenski snimak i i zaključili da se u njenoj materici nalazi nekakav čudan oblik
Objavljeno: 22:46h

Žena iz Maroka, koja je zatrudnela 1955. godine imala je zakazan carski rez u lokalnoj bolnici, ali nakon što je čula da je jedna porodilja umrla, pobegla je iz porodilišta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zahra je osećala stravične bolove ali nije pobacila pa je, nakon što su bolovi prošli, nastavila sa normalnim životom. Nekoliko godina kasnije, ona je usvojila troje dece. Međutim, posle 46. godina bolovi su se vratili, Zahra je otišlo u bolnicu gde su joj uradili rendgenski snimak i i zaključili da se u njenoj materici nalazi nekakav čudan oblik.

foto: Printscreen/Youtube/My Story

Zahra je 46 godina nosila fetus koji je začet van materice, u abdominalnoj šupljini. Nerođeni plod se bukvalno kalcifikovao, odnosno pretvorio u kamen.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO: Ne, nije smoki, ova Kineskinja MANDŽA ŽIVE ŠKORPIJE!

(Espreso.co.rs/unbelievable-facts.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.