DAN KADA JE ČETVOROGODIŠNJI NOVAK MIKROFON ZAMENIO REKETOM: Trenutak za istoriju - LJUBAV NA PRVI POGLED! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/Djokernole

NAJBOLJI SVIH VREMENA

DAN KADA JE ČETVOROGODIŠNJI NOVAK MIKROFON ZAMENIO REKETOM: Trenutak za istoriju - LJUBAV NA PRVI POGLED! (VIDEO)

Tog dana, četvorogodišnji Novak se zaljubio u tenis

Objavljeno: 11:15h

Društvenim mrežama ovih dana kruži redak snimajk Novaka Đokovića kad je imao samo 4 godine. Telegraf je svojevremeno objavio snimak iz 1991, kad mali Novak nije bio raspoložen za karaoke. No, onda je stiglo iznenađenje.

Dobio je na poklon prvi teniski reket, odmah nakon trenutka na slici. Noletovoj sreći tad nije bilo kraja, uzeo je mikrofon i zapevao. Nakon toga, izleteo je brzo napolje kako bi isprobao svoju “novu igračku”.

Ono što je kod njega bilo impozantno je što se odmah vidjelo kako mali ima mota za tenis, kako bi Dalmatinci to kazali, posebno naš Nikola Pilić, koji ga je otkrio i koji mu je teniski otac, u biti.

Đoković je, inače, kao dečak četiri godine proveo na teniskoj akademiji Nikole Pilića, kako je to u jednom od razgovora otkrio i sam Pilić.

– Pet godina je bio kod mene i posle je dolazio, znamo se jako dobro. Za mene je on najveći svih vremena – rekao je Nikola Pilić o skandalu na Australian Openu, a još je i izjavio:

– Ljudi ne razumeju da šampioni poput Đokovića, Federera i Nadala, oni imaju drugačiju psihu. Ne možeš ti njih da poljuljaš jer je neko protiv tebe. Sigurno da će ostati mrlja ovom grend slemu, a nikakva mrlja na karijeru. Ma šta ti novinaru tamo znaju, neki tamo koji sede u birou, šta oni znaju kako je to igrati šest sati na 35 stepeni protiv Nadala, šta oni znaju?! Oni ne znaju puno o tome. Svaka čast, novinari su izuzetno važni, tu nema diskusije. Međutim, ponekad se mešaju u stvari kao da se ja mešam u atomsku fiziku. Znači, ne znam o tome ništa.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.