ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK! DIVLJAO PO ULICAMA! Čovek koji je PROTERAO Novaka je se*sista i homofob! VIDEO
Aleks Hok i Novak Đoković, Foto: Printscreen Youtube, Profimedia

bruka!

ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK! DIVLJAO PO ULICAMA! Čovek koji je PROTERAO Novaka je se*sista i homofob! VIDEO

Skandirao "Mi smo rasisti! Mi smo sek*isti! Mi smo homofobi"

Objavljeno: 20:08h

Ministar za imigracije Aleks Houk je proterao Novaka Đokovića iz Australije, a sada je njegova mračna prošlost.

Biografijom Hoka pozabavio se argentinski "La nacion", koji je, pored ostalog, svojim čitaocima otkrio i sledeće, pišući im na temu "Ko je čovek koji je proterao Đokovića":

- Ovaj 43-godišnjak je imao najveći politički zadatak u karijeri kada mu je na stolu bila privremena Đokovićeva viza. On je ministar za imigracije u australijskoj Vladi, koju vodi njegov bliski prijatelj. On je Aleks Houk, unuk Grka koji su se borili u Drugom svetskom ratu, protivnik istopolnih brakova i veliki zagovornik kapitalizma ...

Aleks Hok
foto: Printscreen/YouTube/ABC News

Houk vam je poput Frenka Andervuda, iz serije "House of cards", kog tumači Kevin Spejsi. Kolokvijalnim rečnikom, on je jedan "kancelarijski frik" koji voli da u glavi razmatra šta sve može da se desi u ovom ili onom scenariju. Celu karijeru je izgradio kao politički savetnik, bio je provincijski odbornik, ali i predsednik Mladih australijskih liberala- počinje argentinski list priču o Houku.

Nastavlja sledećim rečima:

- Houk je više nego običan prijatelj sa premijerom Australije, Skotom Morisonom. Oni imaju svojevrsnu 'Biblijsku grupu' koja se, kako navodi australijska štampa, sastaje svake sedmice još od 2007.

Houk je, inače, dve godine pre toga (greška argentinskog lista; u pitanju je ipak 2002. a ne 2005. godina) postao predsednik Mladih liberala. Dobio je poverenje da protera 'levo krilo' partije, koje je dominiralo njome 22 godine. To mu je bio prvi veliki uspeh. Ali, australijska TV kuća ABC je tom prilikom, kada su preuzeli vlast sa Houkom na čelu, emitovala snimak Mladih liberala koji pevaju 'Mi smo rasisti! Mi smo sek*isti! Mi smo homofobi!".

A evo i snimka koji sve potvrđuje...


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.