FINALISTI VIMBLDONA NEOBIČNO BEZ NOVAKA U MELBURNU: "Čudno je bez najboljeg na svetu!"
Mateo Beretini, Foto: Printscreen/Youtube/Australian Open TV

nezaobilazno pitanje

FINALISTI VIMBLDONA NEOBIČNO BEZ NOVAKA U MELBURNU: "Čudno je bez najboljeg na svetu!"

Beretini je pre šočetka turnira rekao da Đokovićevo odsustvo otvara vrata mnogima, pa možda i njemu

Objavljeno:

Teško da makar jedna pres konferencija najjačih imena tenisa u Melburnu prođe bez pitanja o situaciji sa Novakom Đokovićem i njegovoj deportaciji čime je sprečen da nastupi na Australijan openu.

Italijan Mateo Beretini je poslednji u nizu igrača kome je postavljeno pitanje o tome "kakav je osećaj kada na ovako velikom na turniru nema Novaka".

Italijan je dao kratak komentar na to pitanje nakon pobede protiv Amerikanca Stefana Kozlova.

- Zaista je čudan osećaj, čitava ta situacija je bila teška za sve, naročito po njega - rekao je Beretini za Novakovu pravnu borbu sa vlastima Australije.

- Lično, kad sam došao na turnir ovde, očito sam imao "strah" da izgubim od bilo koga, jer je sa svakim teško. Novak jeste najbolji na svetu, osvojo je tri od četiri poslednja grend slema, tako nešto, i drugačije je bez njega, ali moj fokus je sada na Karlosu (Alkarasu) koji je sjajan - jasan je Beretini da mu je foks samo na predstojećem rivalu.

Italijan je sa Novakom tri puta igrao na grend slemovima, sva tri puta izgubio, pamti se ono finale na Vimbldonu, pa je i njemu, ali i ostalim top igračima olakšan posao sada kada nemaju Novaka na putu ka trofeju.

Beretini, ipak, veruje da i ostali imaju dovoljno kvaliteta da mu pomrse račune, koliko god i dalje misli da je Srbin iznad svih.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.