ĐOKOVIĆ GA PRVO "NAPRAVIO BUDALOM", SAD SE SAM PRAVI LUD! Pazite samo ŠTA JE ISPALIO CICIPAS! (VIDEO)
Mnogo se ti praviš lud: Stefanos Cicipas i Novak Đoković posle finala Rolan Garosa, Foto: Profimedia

uvek u svom fazonu

ĐOKOVIĆ GA PRVO "NAPRAVIO BUDALOM", SAD SE SAM PRAVI LUD! Pazite samo ŠTA JE ISPALIO CICIPAS! (VIDEO)

Grk je već postao poznat po atipičnim stavovima

Objavljeno: 11:55h

Grčki teniser Stefanos Cicipas, za razliku od Endija Marija, Nika Kirjosa, Aleksandera Zvereva i nekih drugih, još jednom je pokazao da nije na strani Novaka Đokovića kada je u pitanju njegova borba sa Vladom Australije.

Cicipas je nedavno žestoko isprozivao Novaka, dok je o celoj ovoj situaciji sa Đokovićem govorio i na konferenciji pred Australijan open. Doduše, najpre nije hteo, ali...

- Nisam ovde da pričam o Đokoviću, već samo o tenisu - odgovorio je Grk na prvo pitanje o Novaku (1.05 na snimku), da bi potom ponovo upitan (3.15 na snimku):

- Neću da lažem, to je bilo praktično na svim vestima poslednjih nekoliko nedelja. Dobilo je veliku pažnju. Očigledno je da mnogi ljudi pričaju o tome. Zato sam ovde da pričamo o tenisu jer se o njemu nije pričalo dovoljno u poslednjih nekoliko nedelja. Što je šteta!

Podsetimo, Cicipas je nedavno poručio da Đoković sve ostale vakcinisane tenisere pravi budalama.

- Čini se da ne igraju svi po pravilima. Mali procenat izgleda bira svoj put, čineći da većina izgleda kao budale ili tako nešto. Naročito nakon što je ATP objavio kriterijum za ulazak u zemlju. Niko nije mislio da može da dođe nevakcinisan i da ne prati protokole koje su mi dati. Ja sam odlučio da odem i da budem 100 odsto spreman. Novak je otišao na drugu stranu. Ne znači to da je moj put ispravan, a da njegov nije.

Stefanos Cicipas
foto: Profimedia

- Jedan način je da svaki igrač prati pravila, a statistika kaže da je 98 odsto igrača vakcinisano. Jedan put je da pratite protokole i da budete vakcinisani i spremni da se takmičite, a drugi je ovaj koji biraju neki drugi, koji nije po pravilima - rekao je Grk nedavno.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.