ŠAH-MAT ZA ĐOKOVIĆA? OGROMNA ODLUKA PRED NOVAKOM! Vremena sve manje!
Foto: Profimedia

dilema!

ŠAH-MAT ZA ĐOKOVIĆA? OGROMNA ODLUKA PRED NOVAKOM! Vremena sve manje!

Kako prenosi čuveni "Forbs", postoji mogućnost da će i Vimbldon i Rolan Garos pratiti Australijan open što se tiče obavezne vakcinacije učesnika turnira.

Objavljeno:

- Moguće je da će Rolan Garos i Vimbldon takođe pratiti isti trend i usloviti vakcinama učesnike turnira - stoji na "Forbsovom" sajtu.

Kao što već znate, Novak Đoković je istakao da ne želi da kaže da li je vakcinisan ili ne, kao i da mu se ne sviđa uslovljavanje od strane direktora turnira.

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera svih vremena, rekao je da on ne bi učestvovao na Australijan openu da je na mestu Novaka Đokovića, kao i da imamo u vidu da je on njegov sin. Srpski as ima do 6. decembra da saopšti odluku.

Podsetimo, Đoković je trenutno šampion sva TRI grend slem turnira za koje se u ovom trenutku govori da bi mogla da uvedu obaveznu potvrdu o vakcinaciji, što znači da bi osim šanse da osvaja trofeje izgubio i mnogo bodova.

Uglavnom, ako Rolan Garos i Vimbldon budu pratili korake Australijan opena, jasno je da će Novakov put ka 21. gren slem tituli biti dodatno otežan...

Očekivalo se da bi od 17. do 30. januara 2022. godine mogao da juri grend slem rekord. Trenutno u svom vlasništvu ima 20, koliko Nadal i Federer, međutim baš na svom omiljenom turniru trebalo je da pokuša da ispiše istoriju tenisa, ali je trenutno vrlo neizvesno da će se to i dogoditi.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.