POJMA NEMATE DA JE ONA KUMA ANE IVANOVIĆ: Poznata je SRPKINJA i svi je ZNATE!
Foto: Profimedia

kumstvo

POJMA NEMATE DA JE ONA KUMA ANE IVANOVIĆ: Poznata je SRPKINJA i svi je ZNATE!

Zaista je prelepa

Objavljeno: 19:40h

Ana Ivanović se 2016. godine u Veneciji zaklela na večnu ljubav Bastijanu Švajnštajgeru, a kuma na venčanju bila joj je dugogodišnja prijateljica - srpska plivačica Miroslava Minja Najdanovski.

Ana se trudi da detalje iz privatnog života čuva daleko od očiju javnosti, te to poštuju i njeni prijatelji. Zbog toga Minja u intervjuima izbegava da odgovara na pitanja o svojoj kumi, poštujući Aninu privatnost, ali njih dve s vremena na vreme na društvenim mrežama podele po koju zajedničku fotografiju.

Ana Ivanović
foto: EPA/Robert Ghement

Jedna drugoj su velika podrška već 13 godina, a njihovo prijateljstvo počelo je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

- Period tokom OI u Pekingu je bio izuzetno loš za mene, jer sam imala zdravstvenih problema, ali zato su se tu rodila prijateljstva za ceo život i vrlo sam srećna što imam tako kvalitetne ljude oko sebe. Ne volim mnogo da pričam o svom kumstvu, jer je to lična stvar - rekla je Minja svojevremeno za "Alo".

Minja Najdanovski je pre nešto više od tri godine završila profesionalnu karijeru i u tridesetim godinama postala "penzionerka".

Ona se zaposlila u timu Olimpijskog komiteta Srbije, i bazen i svetla reflektora na takmičenjima zamenila kancelarijom.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.