BIL GEJTS GLEDA ĐOKOVIĆA UŽIVO: Imaju potpuno različite stavove oko 1 STVARI, ali se milijarder divi Novaku!
Bil Gejts, Foto: Printscreen/Eurosport

vrh lovator u loži

BIL GEJTS GLEDA ĐOKOVIĆA UŽIVO: Imaju potpuno različite stavove oko 1 STVARI, ali se milijarder divi Novaku!

Novak Đoković je jedan od malobrojnih sportista koji nisu želeli da se imunizuju protiv kovida

Objavljeno: 10:48h

Novak Đoković igra prvi set meča polufinala Australijan opena sa Tomijem Polom, a na tribinama ga prati jedno poznato, ali pomalo neočekivano lice.

Jedan od najbogatijih ljudi sveta, Bil Gejts, stigao je u Melburn i primećen je na tribinama "Rod Lejver arene" tokom meča polufinala između Novaka Đokovića i Tomija Pola.

Nije poznato za koga milijarder navija, ali pretpostavka je da je bliži svom zemljaku iz SAD, međutim teško da ćemo to saznati jer Gejts retko priča za medije. Ipak, dobro je poznato i da je tokom prethodne dve godine znao da pomene i Novaka Đokovića.

Bil Gejts
foto: Printscreen/Eurosport

Dok se Bil Gejts snažno zalagao za vakcine protiv koronavirusa, Novak Đoković je jedan od malobrojnih sportista koji nisu želeli da se imunizuju protiv kovida, tako da je zbog toga propustio brojne turnire (i možda će još neke, pa čak i bio u velikim problemima u Australiji iz koje je deportovan 2022.

- To što ste vakcinisani pomaže zajednici u kojoj živite. Nisu savršene u zaustavljanju infekcije, ali je smanjuju, tako da je vrlo nesrećno kada su nečije brige o zdravlju toliko ekstremne da ne učestvuju u imunizaciji društva. Ako su to inspirativne osobe od poverenja, koje šire takve stvari, onda je teško da vakcinacija bude na pravom nivou. Divim se Novaku zbog mnogih stvari, ali bih voleo da njegovi pogledi na vakcinaciju protiv korona virusa nisu takvi - rekao je Bil Gejts kada je Novak Đoković bio na svim naslovnicama posle odluke da se ne vakciniše.

Jedan od osnivača kompanije "Majkrosoft" je inače veliki ljubitelj tenisa i ovo nije prvi put da ga gledamo na grend slem mečevima, a videćemo da li će biti tu i u finalu u koje se jutros plasirao Stefanos Cicipas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.