MEDVEDEV PONOVO PRUŽIO JAKU PODRŠKU ĐOKOVIĆU! Ako bih ja odlučivao, Novak bi igrao u Njujorku!
Novak Đoković i Danil Medvedev, Foto: Profimedia

ISKRENO!

MEDVEDEV PONOVO PRUŽIO JAKU PODRŠKU ĐOKOVIĆU! Ako bih ja odlučivao, Novak bi igrao u Njujorku!

Srpski as je još jednom dobio pozitivne poruke od najboljeg tenisesa sveta

Objavljeno: 17:43h

Sat otkucava kada je u pitanju eventualno učešće Novaka Đokovića na poslednjem Grend slemu za ovu takmičarsku godinu. Problem za srpskog tenisera predstavlja činjenica da ne može da uđe na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država, ukoliko nema potvrdu da je vakcinisan.

Postoji nada da u poslednjem momentu to pravilo bude promenjeno, na šta apeluju brojni političari, sportisti, lekari i navijači, ali do današnjeg dana nije bilo nikakvih nagoveštaja da će biti izmena. Samim tim, Novak bi mogao da propusti US open.

1 / 3 Foto: Epa/ Ali Haider

Vlada SAD je već ublažila neke od mera koje se odnose na vakcinaciju i kovid-19, ali ne i one koje se tiču ulaska u samu zemlju. Podrška Novaku, za to vreme, ne manjka, pa je srpski teniser još jednom dobio pozitivne poruke od Danila Medvedeva, trenutno prvog tenisera na planeti.

Ruski igrač smatra da bi Đoković morao da igra na US openu, te da se on pita, to bi sigurno i bilo tako.

- Ja ne mogu da pomognem. Vlada je ta koja donosi mere. Ali, ako mene pitate, ako bih ja odlučivao, naravno da bih voleo da Novak igra. Najveći turniri zaslužuju najbolje igrače, a on je jedan od njih. Njegovo rivalstvo sa Rafom je tako intenzivno i tako zanimljivo. I ja volim da igram sa najboljima, to je motiv. Voleo bih da dođe, ali ako ne bude mogao, šta da se radi. Svi ćemo dati sve što imamo da osvojimo US open - rekao je prvi igrač sveta Danil Medvedev.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.