"JELENA ME STALNO KRITIKUJE!" Đoković priznao kako IZLUĐUJE suprugu!
Novak i Jelena Đoković, Foto: Printscreen/Twitter

nije mu lako!

"JELENA ME STALNO KRITIKUJE!" Đoković priznao kako IZLUĐUJE suprugu!

Novak Đoković je pričao o tome za šta ga supruga kritikuje i u kojoj literaturi pronalazi uživanje i mir

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u prva dva kola ostvario očekivane pobede na Rolan Garosu, a posle meča sa Aleksom Molčanom govorio je o knjigama koje voli da čita.

PROTIVNICI SE HVATAJU ZA GLAVU! Đoković poslao moćnu poruku nakon pobede protiv Molčana! (VIDEO)

- Trenutno čitam ruske pisce. Ne one koji su poznati, neke malo manje poznate. Streljnjikova se zove pisateljica i autor koja piše o različitim tehnikama i metodama koje se mogu koristiti da bi bio u što boljem zdravlju. Sada čitam knjigu koja se tiče tehnike disanja. U prvom delu fiziologiju i anatomiju, kako izgleda taj sistem disanja. Onda određene metode i tehnike koje mogu da se upotrebe da se poveća nivo energije, da se smiriš, opustiš, jako me to interesuje. Ta oblast zdravlja u svakom pogledu me zanima. Psiho-fizičkom, emotivnom, duhovnom. To volim da čitam - rekao je Novak.

Novak Đoković
foto: EPA/Christophe Petit Tesson

Spomenuo je da ga supruga Jelena često kritikuje zbog količine knjiga koje nosi na odmor.

- Supruga me uvek kritikuje, jer nosim mnogo knjiga. Ponesem desetak, čak i ako idem negde na dve nedelje. Raspoloženje mi varira iz dana u dan, pa uhvatim jednu knjigu, pa drugu, zavisi kako se osećam - uz osmeh govori Đoković.

Što se tiče Rolan Garosa sledeći rival Novaku je Slovenac Aljaš Bedene kojeg je pobedio u trećem kolu Rolan Garosa 2016. godine kada je po prvi put podigao "Kup musketara".

(Espreso/SD)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.