DRAMA POSLE "ORLOVA"! Zvezda Kameruna PLJUJE VATRU: "Nije mi bilo dopušteno da branim protiv SRBIJE"! (FOTO)
Andre Onana (levo), Foto: EPA/ABIR SULTAN

BEZ DLAKE NA JEZIKU!

DRAMA POSLE "ORLOVA"! Zvezda Kameruna PLJUJE VATRU: "Nije mi bilo dopušteno da branim protiv SRBIJE"! (FOTO)

Stavio sam svu svoju snagu i napore da pronađem rešenje za situaciju u kojoj se fudbaleri često nalaze, ali nije bilo volje sa druge strane, rekao je Andre Onana

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 3:3 protiv Kameruna u drugom kolu grupe G Svetskog prvenstva u Kataru.

Zanimljivo da za "neukrotive lavove" nije nastupila najveća zvezda u vidu golmana Andrea Onane, a kao razlog spominjala se nedisciplina.

Andre Onana sa saigračima pred utakmicu sa Švajcarskom (u ljubičastom dresu)
Andre Onana sa saigračima pred utakmicu sa Švajcarskom (u ljubičastom dresu)foto: EPA/Rolex Dela Pena

Situacija je dobila epilog pošto je posle razgovora sa selektorom Rigobertom Songom i predsednikom Saveza Samjuelom Etoom napustio nacionalni tim.

U danu kada je saopštena ova odluka, oglasio se i čuvar mreže Intera saopštenjem u kojem je rekao da mu nije bilo dozvoljeno da brani od strane selektora, a njegovu poruku prenosimo u celosti.

Andre Onana
Andre Onanafoto: EPA/Noushad Thekkayil

- Želim da izrazim svoje emocije prema Kamerunu i svom nacionalnom timu. Juče mi nije bilo dopušteno da izađem na teren i pomognem Kamerunu, kao što to uvek radim, da ostvari svoje ciljeve. Uvek sam se ponašao na način koji bi vodio tim ka uspehu uz pristojno ophođenje. Stavio sam svu svoju snagu i napore da pronađem rešenje za situaciju u kojoj se fudbaleri često nalaze, ali nije bilo volje sa druge strane. Neki momenti su teški. Kako god, uvek poštujem odluke ljudi koji su rukovodeći i koji žele uspeh nađem timu i državi. Želim da pružim snagu svojim saigračima, jer smo pokazali svima da smo sposobni da napravimo uspeh i da odemo daleko na ovom turniru. Vrednosti koje promovišem kao osoba i kao igrač su iste one koje je moja porodica mene naučila u mladosti. Predstavljati Kamerun je uvek bilo zadovoljstvo. Kamerun prvi i zauvek - napisao je Onana u saopštenju.

Andre je u dresu "neukrotivih lavova" upisao 34 nastupa do sada i prošle godine je u domovini osvojio bronzu na Afričkom kupu nacija.

Za afričku selekciju branio je svih 90 minuta u porazu od Švajcarske (1:0) u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.