RASKRINKAN JE, ZNA SE ZAŠTO JE OSTAVIO OMILJENU VODITELJKU: Smuvao je 10 GODINA STARIJU poznatu GLUMICU, AU!
Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

LUUBAVNI TROUGAO

RASKRINKAN JE, ZNA SE ZAŠTO JE OSTAVIO OMILJENU VODITELJKU: Smuvao je 10 GODINA STARIJU poznatu GLUMICU, AU!

Italijanski mediji pišu da je turski glumac "stavio tačku" na vezu, odnosno da je Diletu Leotu ostavio zbog druge lepotice, ispostavlja se čak deset godina starije od nje

Objavljeno: 18:20h

Zaljubljenici u fudbal dobro su zapamtili italijansku voditeljku Diletu Leotu i svakodnevno prate vesti o njoj, a prethodnih meseci delovalo je da je pred udajom.

Dok se spekulisalo da je u "šemi" sa Zlatanom Ibrahimovićem, ispostavilo se da je u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom i da sve ide u dobrom smeru. Ipak, nakon fotografija na jahti koje su obišle Italiju - ubrzo su raskinuli, a sada je poznato i zbog čega. Pardon, zbog koga.

Italijanski mediji pišu da je turski glumac "stavio tačku" na vezu, odnosno da je Diletu Leotu ostavio zbog druge lepotice, ispostavlja se čak deset godina starije od nje.

Navodno je u pitanju Moran Atias (40) iz Izraela koja se nekada zabavljala s čuvenim rumunskim fudbalerom Adrijanom Mutuom, ali je za sada sve na nivou glasina. Njih dvoje se nisu oglašavali na ovu temu, verovatno je veza tek u početnoj fazi, a nije poznato kako su se upoznali.

I sama Moran je poput Džana u glumačkim vodama, dok se bavi i modelingom, a zanimljivo je da mnogi komentarišu i da je atraktivnija od italijanske voditeljke Dilete Leote.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.