NE MEŠA SE U NOVAKOV ŽIVOT: Dijana Đoković objasnila i kakve odnose ima sa Jelenom
Foto: Starsport©

nedostaje joj sin

NE MEŠA SE U NOVAKOV ŽIVOT: Dijana Đoković objasnila i kakve odnose ima sa Jelenom

Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane

Objavljeno: 12:18h

Dijana Đoković je gostujući u emisiji na jednoj našoj televiziji ispričala kako joj Novak nedostaje, ali i objasnila odnos koji ima sa Jelenom.

Majka najboljeg svetskog tenisera upoznala je Jelenu kada su ona i Novak imali 18 godina. Nije mogla da zamisli da će se Novak oženiti upravo svojom sadašnjom suprugom.

- Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom - ispričala je jednom prilikom Dijana.

Otkrila je da se ne meša u život sina, a da je normalno sa postoje neka razmimoilaženja sa Novakom i Jelenom, ali ne o njihovom načinu vaspitavanja dece.

- Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja mešam. Nažalost, oni retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam - otkrila je mama Novaka Đokovića.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.