ANA I BASTIJAN REŠILI DA IMAJU SVOJ KUTAK U SRBIJI: Kupuju jedan od najluksuznijih apartmana u Vrnjačkoj Banji
Foto: EPA/Filip Singer

navikli na luksuz

ANA I BASTIJAN REŠILI DA IMAJU SVOJ KUTAK U SRBIJI: Kupuju jedan od najluksuznijih apartmana u Vrnjačkoj Banji

Njihovi sinovi Luka i Leon uživaće u pogledu na čitavu banju, planinu Goč i zelenilo bez kraja

Objavljeno: 12:12h

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger kupili su apartman u Vrnjačkoj Banji, za koji su dali čak 440.000 evra, ekskluzivno saznaje Kurir.

Slavni bračni par, koji je navikao na luksuz, rešio je da ima i svoj kutak u najposećenijoj i najpoznatijoj srpskoj banji. Doduše, ono što su pazarili sve je samo ne kutak jer će apartman imati čak 160 kvadrata. Reč je o jednom od najboljih apartmana objekta koji je u završnoj fazi izgradnje, "Zepterme".

To zdanje, u kome će biti samo apartmani, na mestu je odavno započetog, a nikad završenog objekta u strogom centru Vrnjačke Banje, na samoj Promenadi, koji je godinama kvario pogled prolaznika. Kupila ga je poznata firma, a biće spojen s njenim hotelom, na koji se i naslanja.

Švajnštajgerovi su se odlučili za apartman na poslednjem, sedmom spratu zgrade. Rasprostire se na tri strane ovog zdanja i ima ubedljivo najlepši pogled od svih. Naša nekada najbolja teniserka i čuveni nemački fudbaler, kao i njihovi sinovi Luka i Leon uživaće u pogledu na čitavu banju, na Goč i zelenilo bez kraja.

Posla na objektu još ima, jer to što će biti apartman Švajnštajgerovih zapravo su još samo ploče i stubovi. Ali planirano je da sve bude završeno do maja sledeće godine, tako da će proslavljeni par, koji voli da dođe u Srbiju, leta 2022. moći da uživa na svome u Vrnjačkoj Banji.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Instagram

Cena je jaka, između ostalog, i zato što će Švajnštajgerovi, kao i ostali koji imaju para da iskeširaju luksuz, dobiti kompletno opremljen stan, pa će njihovo biti samo da dođu i uživaju. Kao i svi objekti takvog tipa, i ovaj će nuditi kompletne spa-sadžaje za opuštanje. Na krovu će biti i helidrom, ako im zatreba. A sva je prilika i bazen.

Inače, Ana i Bastijan odnedavno su se skrasili podno Alpa, u austrijskom gradiću Vestendorf. Kad je Švajnštajger završio fudbalsku karijeru, i to u Čikagu, rešili su da kupe dom u nekom malom mestu, gde mogu da žive porodičnim životom daleko od javnosti. Raskošna vila od 3,5 miliona evra ima 400 kvadrata, bazen, fudbalski i teniski teren.

Ana Ivanović inače u svom vlasništvu ima stan na Novom Beogradu koji na tržištu vredi približno 160.000 evra, a pre udaje je kupila i kuću na Majorki, koja košta 1.200.000 evra.

Suma sumarum, njihove nekretnine, uključujući i najnoviju u Vrnjačkoj Banji, vrede 5.800.000 evra.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.