NJEN DEČKO JE GOLMAN: Srbina jure velikani, a on je "upecao" pravu BOMBU - misicu koja ostavlja bez daha! (FOTO)
Đorđe i Đina Petrović, Foto: Printscreen/Instagram/@djpetrovic.12, Instagram/@_djinapetrovic_

kakav par

NJEN DEČKO JE GOLMAN: Srbina jure velikani, a on je "upecao" pravu BOMBU - misicu koja ostavlja bez daha! (FOTO)

Prelepa Đina je 2019. izabrana za model Evrope

Objavljeno:

Marko Dmitrović je odlučio da se povuče iz fudbalske reprezentacije Srbije i, kako je objasnio selektor Dragan Stojković, prepusti mesto mlađim golmanima. A "Orlovi" odavno nisu imali ovako dobar izbor čuvara mreže.

Među njima je mladi Đorđe Petrović koji brani u američkoj MLS za Nju Inglend Revolušn. Partijama u SAD skrenuo je pažnju Piksija, ali i velikana poput Liverpula i Mančester Junajteda, a dosta pre toga skrenuo je pažnju i prelepoj Đini.

1 / 5 Foto: Instagram/@_djinapetrovic_

Izabranica nekadašnjeg golmana Čukaričkog je prava lepotica i bez sumnje jedna od najlepših među devojkama i suprugama srpskih fudbalera.

Đina Petrović je izuzetno uspešna u modelingu, a za svoju lepotu ona ima i potvrde s obzirom na to da se do sada već nekoliko puta sa velikim uspehom takmičila na različitim izborima.

Pre tri godine bila je izabrana za mis fotogeničnosti, a godinu dana kasnije izabrana je za prvu pratilju na izboru za Mis Srbije, a iste godine ponela je titulu modela Evrope.

- Vrlo sam zahvalna što ću ići na svetsko takmičenje na Filipine gde ću predstavljati svoju zemlju. To je nešto o čemu sam sanjala dugo vremena, ali nisam znala da će snovi postati realnost -rekla je Đina kada je proglašena za najlepšu Srpkinju 2021. godine.

Đina je predstavljala našu zemlju i na "Lady of Brillancy Internacional".

Krajem prošle godine Đorđe i Đina su se venčali, a ako je sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama,svaki slobodan trenutak koriste da otputuju na neku egzotičnu destinaciju.

Ispod pogledajte još fotografija zanosne Đine.

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.