SLIKAO SE GO SA BRUSOM PREKO ALATKE, A SAD JE OPET ŠOKIRAO: Šta znači ova slika zaboravljenom fudbaleru?! (FOTO)
Niklas Bendtner i Klara Linea, Foto: Instagram/@bendtner

nije se promenio

SLIKAO SE GO SA BRUSOM PREKO ALATKE, A SAD JE OPET ŠOKIRAO: Šta znači ova slika zaboravljenom fudbaleru?! (FOTO)

U četvrtak kasno uveče na Instagram profilu bivšeg reprezentativca objavljena je fotka zbog koje su mnogi ostali u čudu

Objavljeno:

Nije tajna da zaboravljeni napadač nije sramežljiv, pa mu nije bilo teško da stane pred objektiv fotoaparata potpuno nag, napravi kontroverznu sliku, a onda je objavi na društvenim mrežama.

U četvrtak kasno uveče na Instagram profilu bivšeg reprezentativca Danske objavljena je fotka zbog koje su mnogi ostali u čudu, ali uprkos tome nisu izostali brojni lajkovi i komentari. Naravno, fotografija na kojoj je potpuno go ubrzo se proširila internet portalima.

Na slici možete videti golog Niklasa Bendtnera s leđa, a šta radi s rukama u datom momentu i šta je poenta kompletnog prizora i napravljene fotografije, znaju možda samo on i njegova devojka, manekenka Klara Linea.

Nije prvi put da je Bendtner podelio sa javnošću svoju golišavu fotografiju. Još 2014. godine, kada je bio u vezi sa Džuli Zangenberg, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj sedi skroz go, a intimni deo tela prekrio je grudnjakom svoje devojke.

Svojevremeno je Bendtner važio za jednog od najvećih svetskih talenata na poziciji napadača. Prvo je stigao u omladinske selekcije Arsenala, a potom je 2007. zaigrao i za prvi tim "Tobdžija".

Ovaj Danac je već tada pokazao da se radi o zaista ogromnom potencijalu, dobio je nadimak "Lord", ali imao je vrlo neozbiljan stav i veliki ego.

Vodio je buran život, pa je poput njemu sličnih jednostavno zanemario fudbal, a karijera nije do kraja ostvarena iako svakako može da bude ponosan na to da je igrao za jedan od najvećih klubova u Evropi.

1 / 4 Foto: bendtner/Instagram

Važno je naglasiti da je kratko bio i član Juventusa, nešto duže Sanderlenda, Volfsburga i Birminhema, ali najviše toga uradio je u dresu Aresnala za koji je dao 47 golova na 171 utakmici. Još je nosio dresove Kopenahgena i Rozenborga.

Može da se pohvali titulom prvaka Italije, sa Volfsburgom je osvojio Kup Nemačke, a sa Arsenalom FA kup Engleske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.