ŠOK! Najbolji strelac Svetskog prvenstva u Kataru u vezi sa TRANSRODNOM OSOBOM! (FOTO)
Ines Rau, Foto: supa_ines/Instagram

svi bruje o ovoj romansi

ŠOK! Najbolji strelac Svetskog prvenstva u Kataru u vezi sa TRANSRODNOM OSOBOM! (FOTO)

Mladi fudbaler "uhvaćen na delu"

Objavljeno: 14:39h

Francuski fudbaler Kilijan Mbape je prvi na listi strelaca dosadašnjeg dela Svetskog prvenstva u Kataru.

Njegov tim će u četvrtfinalu igrati protiv selekcije Engleske, a as Pari Sen Žermena je do sada doprineo sa pet pogodaka i tako istakao kandidaturu za najboljeg strelca Mundijala.

Međutim, u prvi plan je iskočila priča iz njegovog privatnog života.

Mbape je po ocu Kamerunac, a po majci Alžirac. Rođen je u decembru 1998. u pariskom predgrađu Bondi. Donedavno se zabavljao sa mladom glumicom Emom Sme, ćerkom francuskog pevača Davida Halideja. Međutim, pre nekoliko meseci počelo je da se šuška da je u vezi sa transrodnom manekenkom Ines Rau, što nije demantovao.

Prvi su ih zatekli paparaci koji su u maju lovili poznate na Filmskog festivala u Kanu. Tridesetdvogodišnja Ines viđena je na Kilijanovoj jahti i oboje su izgledali srećno. Da li tu postoji nešto više od prijateljstva, može samo da se nagađa.

Ines je rođena u Parizu, a poreklom je iz Alžira. Promeni pola podvrgla se kada je imala 16 godina, ali otkrila je da je bila muško tek osam godine kasnije. U međuvremenu je postala prvi transrodni model koji se našao na naslovnoj strani Plejboja, radila je kampanje za poznate brendove, sprijateljila se sa Dejvidom Getom i još nekim poznatim ličnostima.

Pre Mbapea dugo je živela sa zgodnim glumcem i fitnes-instruktorom Stivom Žentisom.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.