DIRLJIVA PRIČA IVANE ŠPANOVIĆ: Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija (FOTO)
Foto: Profimedia

obratila se navijačima

DIRLJIVA PRIČA IVANE ŠPANOVIĆ: Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija (FOTO)

Za medalju joj je ovoga puta nedostajalo jako malo

Objavljeno: 17:11h

Srpska atletičarka Ivana Španović obratila se svim navijačima putem Instagrama nekoliko dana nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju gde je zauzela četvrto mesto.

Posle finala nije mnogo pričala, ali je zato sada objavila dirljivu priču.

- Poslednje dve godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomnjenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacija da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo game changer situacije.

- Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i zivota, postujes tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička - proći će - napisala je Ivana Španović i još poručila:

- Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato show must go on.

Ivani je ovoga puta za medalju nedostajalo jako malo, tačnije samo šest centimetara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.