RAME UZ RAME SA TOMPSONOM! Hrvatica koja je dala ZAPALJIVU IZJAVU O KNINU i OLUJI otišla KORAK DALJE! AU!
Foto: EPA/Diego Azubel

ponovo diže buru

RAME UZ RAME SA TOMPSONOM! Hrvatica koja je dala ZAPALJIVU IZJAVU O KNINU i OLUJI otišla KORAK DALJE! AU!

"Pozdravljamo našu zlatnu olimpijku Mateu Jelić i njenog trenera Tonija Tomasa koji su večeras s nama na koncertu u Drinovcima"

Objavljeno: 07:58h

Hrvatska tekvondistkinja Matea Jelić osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a potom je u centar pažnje medija došla zbog kontroverznih izjava o ratovima devedesetih.

Devojka koja obožava srpsku tekvondistkinju Milicu Mandić, i traži fotografiju sa Novakom Đokovićem, podigla je veliku buru kada je istakla da bi želela da se u Kninu na dan obeležavanje operacije Oluja proslavi i njeno zlato, a nedavno je neuspešno pokušala da se "opere" od te izjave.

Matea Jelić
foto: Profimedia

Matea Jelić je u Kninu već slavila uz pesme ustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona, da bi juče bila i počasna gošća na njegovom koncertu u Drinovcima kod Imotskog.

"Pozdravljamo našu zlatnu olimpijku Mateu Jelić i njenog trenera Tonija Tomasa koji su večeras s nama na koncertu u Drinovcima", napisao je kontroverzni pevač na svom Fejsbuku, uz fotografije sa sportistkinjom koja je Hrvatskoj donela jednu od sedam medalja do sada.

Matea Jelić
foto: Profimedia

Ona je izašla na binu i održala kratak govor, za šta je dobila velike ovacije publike.

Prethodno je Matea Jelić izjavila da je "nije sramota što je Hrvatica", a zbog veličanja akcije Oluja dobila je veliki broj pretnji putem društvenih mreža.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.