DALA JE ZAPALJIVU IZJAVU O KNINU I OLUJI, A SADA SE JAVILA: Hrvaticu su RAZAPELI, a sada je PROGOVORILA OPET
Foto: Profimedia

pravdanje

DALA JE ZAPALJIVU IZJAVU O KNINU I OLUJI, A SADA SE JAVILA: Hrvaticu su RAZAPELI, a sada je PROGOVORILA OPET

Matea Jelić govorila je i o Milici Mandić, a takođe je otkrila i kako se upoznala sa Novakom Đokovićem

Objavljeno: 23:59h

Hrvatska tekvondoistkinja Matea Jelić, koja je posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama dala skandaloznu izjavu vezanu za "oluju", ponovo je za medije u domovini govorila koliko joj znači akcija u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine.

- Ja volim svoju domovinu, a za Oluju osećam veliku ljubav kao i prema svojoj zemlji. Moj tata je bio u ratu i meni je drago kada vidim naše vojnike, odnosno da imamo tu snagu. Nisam ništa htela da okrenem na mržnju. Znam ko sam i odakle sam i nije me toga sram.

Hrvatica ističe da poštuje Srbiju, a pomenula je i Milicu Mandić.

- Mediji su izvukli neku moju rečenicu, a sve što ja osećam prema njima je poštovanje. Uostalom, ja sam u Srbiji bila puno puta, a čak sam i nakratko živela kod Milice Mandić. A ona je neverovatna osoba, tako je pozitivna i draga, obožavam njen osmeh.

Novak Đoković najveća je zvezda u Tokiju, a Matea je otkrila kako se upoznala sa najboljim teniserom sveta.

- Braća Sinković su sedela s Đokovićem, a ja sam baš taj dan osvojila zlato pa su me pozvali ka njima za sto. Pričala sam normalno s Đokovićem, toliko je skroman i dobar, Sinkovići takođe. Baš sam zahvalna što sam imala priliku da ih upoznam. To su pravi šampioni - rekla je Matea.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.