VERENIK MILICE MANDIĆ PRIZNAO DA MU NIJE BILO LAKO: "Nije noćas bilo spavanja"!
Foto: Profimedia

SADA JE NAJPONOSNIJI

VERENIK MILICE MANDIĆ PRIZNAO DA MU NIJE BILO LAKO: "Nije noćas bilo spavanja"!

Ja sam služio kao sparing partner da me bije! I sad ja je udarim, izvinjavam se, tešim, a onda sledeže akcija i BUM! Vrati mi!

Objavljeno:

Izajava dečka Milice Mandić koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju prenosimo sa sajta Kurira

"Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić po drugi put je postala olimpijska šampionka, jer je posle zlata u Londonu, devet godina kasnije u Tokiju ponovila isti uspeh.

Milica je tako ušla u istoriju kao jedina naša sportistkinja sa dva olimpijska zlata, a Marko Đuričić najbolji sparing partner i Miličin dečko ispričao je mnogo interesantnih detalja.

- Meni je žao što nije mogla da skine masku da vidite emociju koju je imala tada, dok stoji sa zlatom na postolju. Svi smo preponosni, ovo je trenutak za istoriju srpskog sporta, zaista nas je učinila ponosnim. Svako ko je gledao slao je pozitivnu energiju, rekao je Marko za RTS.

Milica Mandić
foto: Profimedia

- Nije noćas bilo spavanja, iako je bio plan da se probudim da gledamo prvu Miličinu borbu. Ali ona je spavala to se vidi. To je pritisak sa kojim se ona izborila.

Đuričić, i sam šampion Srbije u tekvondou, kaže da mu je bilo teško da prati prenose.

- Meni je danas konkretno bilo teže od bilo koje borbe. Radio sam sa najboljim borcima na svetu. To mi je lakše, spremamo se i pokažemo ko smo i šta smo. A danas, ne možeš da pomogneš, a znaš kroz šta je prošla, koliko je bilo tenzije, povreda zadnje lože pre 25 dana!. rekao je on i dodao:

- Bila je do povrede u formi Nebojša Šakić, Marija psiholog trener Gale, svi su radili za to. Ona je 20 dana trenirala slabije išla tri puta dnevno na terapije. Ona je od Londona 2012. stalno u prva četiri mesta na svetu

Marko se setio i Miličine reakcije, kada su Igre odložene na godinu dana.

- Razočarenje, jer je pre godinu dana radila sve da bude spremna za Igre koje su odložene. Sada je sve to morala da ponovi. Tokom korone smo se snalazili, trenirali na terasi u stanu. Svaki dan kada smo bili zatvoreni bili smo na terasi da malo treniramo.

Milica Mandić
foto: Profimedia

Ja sam služio kao sparing partner da me bije! I sad ja je udarim, izvinjavam se, tešim, a onda sledeže akcija i BUM! Vrati mi!

Mandićeva se sa zlatom vraća u Beograd.

- Milica stiže u četvrtak i sprema se doček.

Đuričić je govorio i o odluci Milice Mandić da posle takmičenja u Tokiju završi karijeru. - Teško je napustiti nešto čemu ste dali toliko emocija, podredili život, jer taj adrenalin se posle nekog vremena vrati. Ona je borac i sigurno je teško da prstane. Ja sam prestao, pa sam sse vratio da osvojim Milicu, to je moje olimpijsko zlato. A pre tri meseca sam poostao šampion Srbije!"

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.