TIJANA BOGDANOVIĆ JE BILA ŽRTVA VELIKE NEPRAVDE: Nije mogla NOĆIMA DA SPAVA!
Foto: Profimedia

sad je lakše

TIJANA BOGDANOVIĆ JE BILA ŽRTVA VELIKE NEPRAVDE: Nije mogla NOĆIMA DA SPAVA!

Naime u finalu je bilo 7:6, a Tijani nisu u poslednjim trenucima priznali čist poen zbog koga je ona izgubila najsjanije odličje. Ona je nakon toga bila veoma razočarana i nije mogla ni da spava nekoliko noći

Objavljeno: 17:13h

Portal Mondo je pisao o nepravdi koji ju je doživela Tijana Bogdanović. Njega prenosimo u celosti.

"Tijana Bogdanović je uspelad da danas donese i drugu olimpijsku medalju za Srbiju. Ona je u borbi za bronzu savladala Japanku Miju Jamade sa 20:6.

Ovo je veliki uspeh za nju kao i za celu Srbiju, koja nikad do sad nije posle prvog dana imala dve medalje.

A ova medalja ima veliki značaj za Bogdanovićevu jer je dugo trebala da se oporavi od velike nepravde koja ju je zadesila u Riu pre pet godina gde je u finalu za malo nije uzela zlato.

Tijana Bogdanović
foto: Profimedia

Naime u finalu je bilo 7:6, a Tijani nisu u poslednjim trenucima priznali čist poen zbog koga je ona izgubila najsjanije odličje. Ona je nakon toga bila veoma razočarana i nije mogla ni da spava nekoliko noći.

Tijana Bogdanović
foto: Profimedia

- Bilo je mnogo neprospavanih noći posle svega. Nisam nikada pogledala snimak finala, u kom sam nezasluženo ostala bez zlata. Ipak, znam da sam napravila veliki uspeh osvajanjem medalje.Uz sve to, kada sam videla podršku koja je stizala iz Srbije, ostala sam bez reči. Ona je pala u poslednjoj sekundi, trebalo je da dobijem još jedan bod, izjednačim na 7:7 i da o zlatnoj medalji odlučuje zlatni bod. Ne znam kako bi se to završilo, bilo bi neizvesno, ali razočarana sam jer na ovako velikom takmičenju sudije to nisu videle - govorila je tada Tijana.

Tijana Bogdanović
foto: Profimedia

Inače Tijana Bogdanović je kao što smo rekli donela drugu medalju Srbiji, posle srebra Damira Mikeca koji je u streljaštvu u kategoriji vazdušni pištolj", stoji u tekstu sa portala Mondo.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.