PUTOVANJE IM SE PRETVORILO U ZIMSKI KOŠMAR: Navijači ostali razočarani posle dolaska sa drugog kontinenta (FOTO)
Foto: Profimedia

prešli dugačak put

PUTOVANJE IM SE PRETVORILO U ZIMSKI KOŠMAR: Navijači ostali razočarani posle dolaska sa drugog kontinenta (FOTO)

Želeli su da pruže podršku ekipi Totenhema u meču protiv Barnlija

Objavljeno: 21:03h

Nije neočekivano da se neka utakmica odloži zbog lošeg vremena, ali ovog puta morate da se sažalite na dvoje navijača Totenhema koji su putovali čak iz Dalasa u SAD kako bi gledali svoj tim na gostovanju u Barnliju, koje je otkazano zbog snega.

Bilo je i ranije ludih navijačkih priča, kao ona o simpatizeru Liverpula koji je umesto u Genk otišao na drugu stranu Belgije u 100 kilometara udaljeni Gent na utakmicu Lige šampiona svog tima, ili ona o francuskim navijačima koji su greškom otišli u Bukurešt umesto u Budimpeštu na meč Evropskog prvenstva.

Sličan peh desio se i američkim navijačima Totenhema koji su putovali 31 sat od Dalasa do "Turf Mura". Stigli su u Barnli u subotu uveče ne sluteći da će ih u nedelju iznenaditi sneg koji je pao i odložio utakmicu.

Kako su se približavali Barnliju, entuzijazam im je sve više rastao što se videlo i po objavama na društvenim mrežama, a iako je uoči utakmice pre podne bilo vedro i bez padavina, situacija se brzo preokrenula pa se očekivano lepo putovanje pretvorilo u pravi košmar.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.