JOKIĆ NIJE KRIO ZADOVOLJSTVO ZBOG NOVE POBEDE: Bukvalno je sam sa 11 poena u produžetku razbio Pelikanse
Foto: Profimedia

dokrajčio nju orleans

JOKIĆ NIJE KRIO ZADOVOLJSTVO ZBOG NOVE POBEDE: Bukvalno je sam sa 11 poena u produžetku razbio Pelikanse

Nagetse sada očekuje dvomeč sa San Antoniom

Objavljeno: 15:42h

Nikola Jokić još jednom je pokazao MVP kvalitet. Srpski centar je stigao do četvrtog tripl-dabl učinka u sezoni i 61. u karijeri u pobedi nad Nju Orleansom u pdoružetku od 120:114.

Sa 11 poena u produžetku bukvalno je sam razbio Pelikanse u ključnim momentima i još jednom pokazao kakav je lider ovog tima Nagetsa. Po završetku susreta nije krio zadovoljstvo novom pobedom.

- Osećao sam se dobro. Tim zaista veruje u mene. Miran sam i mogu da šutiram u tim situacijama jer znam da i ako promašim, svi će me podržavati. Neće se osećati loše jer znaju da pokušavam da izvedem najbolji mogući šut u datoj situaciji - rekao je Jokić.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Imao je i šut za pobedu na kraju meča, ali nije pogodio, lopta je bukvalno izašla iz obruča. Što nije uspeo tada, uradio je u produžetku i prosto dokrajčio Nju Orleans.

- Mislio sam da će ta lopta u poslednjoj četvrtini da uđe u obruč, nešto mi je govorilo tako. Kada sam šutnuo, mislio sam da ulazi. Čak sam se možda i poradovao pre vremena, zato je možda i izašla, ali u produžetku smo pobedili, što je veoma bitno. Pogotovo što smo gubili u poslednjoj četvrtini i vratili se. Imali smo šut za pobedu, promašili smo, ali smo u produžetku eto pobedili. Tako da je to sjajna pobeda za nas - priznao je Jokić.

Njega i Nagetse sada očekuje dvomeč sa San Antoniom u Teksasu.

- Idemo u San Antonio, opet igramo utakmicu za utakmicom, videćemo šta će biti - poručio je Nikola Jokić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.