NOVI SKANDAL LABOVIĆA: Bivši košarkaš tek pušten iz pritvora, NAPAO SESTRU, pa završio u "Lazi Lazareviću"!
Foto: Vladimir Sporčić, Profimedia

šta je s čovekom?

NOVI SKANDAL LABOVIĆA: Bivši košarkaš tek pušten iz pritvora, NAPAO SESTRU, pa završio u "Lazi Lazareviću"!

Prebačen je u psihijatrijsku ustanovu

Objavljeno: 14:37h

Dragan Labović, bivši košarkaški reprezentativac koji je juče bio priveden zbog sumnje da je posle svađe sa taksistom ukrao njegov automobil, posle saslušanja u policiji i puštanja na slobodu, napao je i svoju sestru!

Kurir otkriva da ga je posle tog napada pregledala Hitna pomoć i po nalogu tužilaštva prebacila u psihijatrijsku ustanovu Dr Laza Lazarević.

- Labović se još tokom prvog saslušanja u policiji čudno ponašao, pa je bila pozvana Hitna pomoć koja ga je još tada pregledala. Konstatovano je da nema potrebe za hospitalizacijom, posle čega je pušten, a krivična prijava za krađu kola trebalo je da bude podneta u redovnom postupku - objašnjava sagovornik Kurira.

Dragan Labović
foto: Saša Pavlić

Međutim, kako navodi, ubrzo je policija ponovo morala da interveniše pošto je njegova sestra kod koje je došao prijavila nasilje u porodici.

- Policija je ponovo pozvala Hitnu pomoć da asistira, zbog neobičnog ponašanja Labovića u kući. Tada je sproveden u psihijatrisjku ustanovu u kojoj bi trebalo da provede 15 dana posle čega bi mogao zbog nasilja u porodici da bude prebačen u pritvor - otkriva naš sagovornik i dodaje da je ranije napravljen protokol između ustanove za lečenje psihijatrijskih bolesnika i tužilaštava, po kome se postupa u ovakvim i sličnim slučajevima nasilja u porodici.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Labović nađe u središtu skandala, pošto je i ranije bio akter incidenata.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.