SVETISLAV PEŠIĆ U BOLNICI: Otkazano okupljanje reprezentacije!
Foto: EPA/Enric Fontcuberta

brz oporavak

SVETISLAV PEŠIĆ U BOLNICI: Otkazano okupljanje reprezentacije!

Okupljanje će morati da pričeka

Objavljeno:

Kontrolni treninzi muške “A” reprezentacije Srbije ipak neće biti održani 18. i 19. oktobra 2021. godine.

Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je jutros otkazano usled zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

Svetislav Pešić
foto: Starsport©

Prof. dr Dragan Radovanović o zdravstvenom stanju Svetislava Pešića kaže:

"Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije", poručio je prof. Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge. "Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima", naglasio je Tarlać.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.