GLUMICA PROGOVORILA O TOME KAKO JE SILOVAO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA U ISTORIJI KOŠARKE: Prepričala užasne scene!
Foto: Profimedia

otkrila istinu

GLUMICA PROGOVORILA O TOME KAKO JE SILOVAO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA U ISTORIJI KOŠARKE: Prepričala užasne scene!

Gotovo pedeset godina kasnije rešila je da ispriča istinu

Objavljeno: 18:42h

Poznata američka glumica Kasandra Pitrson optužila je jednu od najvećih NBA zvezda svih vremena Vilta Čembrlena za silovanje!

Ona je pred objavljivanje svoje knjige otkrila detalje koji se tiču odnosa sa Čembrlenom i tajne koju je čuvala od svih osim od svog bivšeg muža Marka Pirsona.

"Nikome nisam ispričala tu šokantnu, sramotnu i traumatičnu priču", rekla je sada 70-godišnja Kasandra Piterson.

Seksualni napad se desio tokom sedamdesetih godina kada je Čembrlen bio najveća tadašnja zvezda NBA. Na jednoj od zabava koju je pravio pozvao je glumicu da joj pokaže orman u kome drži kolekciju dresova i tu je prisilio na oralni seks.

"Zašto nisi vrištala, branila se ili pobegla? Kada dvometraš sa 140 kilograma drži ruku oko tvog vrata, ništa ne možeš da uradiš. Da li je trebalo da ga prijavim policiji? Šalite se? Kakvu bi šansu glumica bez posla imala protiv sportske superzvezde?", pita se Kasandra.

Vilt Čemberlen
foto: AP

Godinama nije smela nikome da kaže detalje nemilog događaja i osećala se krivom za ono što se desilo.

"Samo sam tajila to od svih celog života. A tužno je što mi je bio prijatelj toliko godine, zbog toga sam se osećala još tužnije i jezivije, osećala sam se kao idiot. Skoro da sam ubedila sebe da sam ja kriva što se to desilo", rekla je ona.

Vilt Čembrlen je preminuo 1999. godine, a nakon karijere se hvalio da je u životu spavao sa više od 20.000 žena. Bio je poznat po raspusnom stilu života i jedna je od prvih autentičnih superzvezda američkog sporta.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.