PIPEN JE U OVOM BIO BOLJI I OD DŽORDANA: Majkl se nudio da "zadovolji" MADONU, ali pop diva je htela samo Skotija!
Foto: Profimedia, EPA/Franck Robichon, EPA/FRANCIS R. MALASIG

sočne priče bulsa

PIPEN JE U OVOM BIO BOLJI I OD DŽORDANA: Majkl se nudio da "zadovolji" MADONU, ali pop diva je htela samo Skotija!

Trebalo je da vidite sve te devojke koje su čekale Pipena gde god bi išli - otkrio je bivši trener Čikago Bulsa

Objavljeno: 10:24h

Majkl Džordan je bio najbolji košarkaš svoje ere, a po mnogima i u istoriji igre. Bio je neprikosnoveni lider moćnih Čikago Bulsa tokom devedesetih godina prošlog veka, a među saigračima se najviše izdvajao Skoti Pipen.

Dugoruko krilo iz Arkanzasa je imalo i posebnu harizmu zbog kojih su ga i navijači voleli, ali naravno nije bio ni izbliza slavan kao "Er Džordan". Ipak, na jednom polju je odneo pobedu nad Em-Džejom što je ovaj teško podneo.

Naime, Pipen je bio vrlo popularan kod dama, a početkom te decenije, kada su Bulsi harali NBA terenima, bio je u kratkoj vezi sa pop divom Madonom. Kako je to izgledalo i kavku je ljubomoru izazvalo kod Džordana koji je želeo u svemu da bude najbolji, za špansku Marku otkrio je bivši asistent trenera Čikaga Fila Džeksona, Džoni Bah:

Madona
foto: Profimedia

- Trebalo je da vidite sve te devojke koje su čekale Pipena gde god bi išli. Madona je umela da ga sačeka u limuzini sa đakuzijem kad god bi gostovali u Los Anđelesu. Majkl mu je govorio da bi je on zadovoljio bolje, a Madona je na to rekla "nema šanse" - isprićčao je Bah.

Podsetimo, Madona je svojevremeno bila u vezi i sa Denisom Rodmanom, takođe bivšom zvezdom Bulsa. Kontroverzni "Crv" je jednom prilikom pričao o njihovoj čudnoj vezi:

- Madona mi je rekla da će mi dati 20 miliona dolara ako joj napravim dete. Bio sam u Las Vegasu kad me je nazvala da mi kaže da ima ovulaciju. Stižem za pet sati, odgovorio sam.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.