ZEK LEDEJ: Željko stalno razmišlja o košarci, zahvalan sam na prilici da radim i učim od takve legende!
Foto: EPA/ Pete Andreou

dobri prvi utisci

ZEK LEDEJ: Željko stalno razmišlja o košarci, zahvalan sam na prilici da radim i učim od takve legende!

Novajlija u redovima Partizana ističe kako uživa da uči od Željka Obradovića

Objavljeno: 16:34h

Jedno od najzvučnijih pojačanja Partizana ovog leta, Zek Ledej, u intervjuu za “BasketInside” je između ostalog govorio o Partizanu, Željku, Panteru…

Kako ti je u Beogradu? Kakvi su ti prvi utisci?

“Grad je jako lep i vreme je odlično, mnogo stvari možete raditi u Beogradu. Najbitnije je ostati zdrav i biti u mogućnosti da odradite pripreme”.

Šta misliš o timu Partizana?

“Jako smo mlad tim i moramo biti sigurni da dobro naučimo mlađe igrače kako da igraju u pravom smeru i to rade uspešno. Pokušavamo da budemo bolji svakog dana, slušajući trenera i način na koji on želi da igramo i dostignemo najveći mogući nivo”.

Kakvi su utisci o Željku Obradoviću za ovo vreme koje si sa njim proveo?

“On stalno razmišlja o košarci. Uvek pokušavam da naučim što više od svakog trenera i naravno da je to i sada slučaj. Puno razmišlja o igri, kako da je unapredi i dostigne najveći mogući nivo. On zna da smo mlad tim i zato želi da igramo brzo”.

Zek Lidej
foto: EPA/Friedmann Vogel

Među glavnim favoritima ste za osvajanje Evrokupa i ABA lige. Osećaš li pritisak zbog toga?

“Lično, ne obraćam pažnju na te stvari. Potpuno sam fokusiran na to šta moramo raditi u svlačionici i na terenu kao grupa i kao tim. Ako nastavimo da radimo naporno iz dana u dan, posebno u pripremnom delu, imaćemo veće šanse da ostvarimo te ciljeve na kraju sezone”.

Da li misliš da je dolazak u Partizan mali korak unazad u tvojoj karijeri danas, kako bi sutra napravio veće korake?

“Ne mislim da je igranje za Željka Obradovića korak unazad u mojoj karijeri. Trudim se da budem bolji svakog dana i da nastavim napredovati. Ono što želim je da pobeđujem što više mogu. Zahvalan sam na prilici da radim i učim od legendarnog Željka Obradovića”.

Kevin Panter je takođe došao u Partizan. O kakvom se igraču i osobi radi?

“Kevin je sjajna osoba i saigrač. Volim da radim sa njim. On se ne plaši velikih utakmica, “ubica” je na terenu. To je tip igrača kakvog trebaš imati u timu kako bi pobeđivao. U Beogradu ćemo pokušati da uradimo nešto slično kao u Milanu i da ostvarimo odlične rezultate nakon toliko godina”.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.