VELIKI BREJK ATLANTE U MILVOKIJU: Bogdanović solidan, Tre Jang izdominirao!
Foto: Profimedia

NBA

VELIKI BREJK ATLANTE U MILVOKIJU: Bogdanović solidan, Tre Jang izdominirao!

Drugi meč se igra takođe za dva dana u Milvokiju, a onda se serija seli u Atlantu

Objavljeno:

Košarkaši Atlante napravili su veliki uspeh, pošto su na gostovanju uspeli da savladaju Milvoki 116:113 i tako povedu u finalu.

Atlanta je u ovom meču upravo imala ono što joj je bilo najpotrebnije, a što je sa druge strane nedostajalo Baksima. Igrača koji ključa od samopouzdanja, rešava ključne poene, donosi prave odluke, razigrava ostatak ekipe.

Tre Jang je prosto bio nezaustavljiv i dominantan u svim segmentima igre. Meč je okončao sa dabl-dabl učinkom, pošto je imao i 11 skokova. Svemu tome pridodao je i sedam skokova.

Sjajni plejmejker Atlante večeras je sa 22 godine i 277 dana postao drugi najmlađi igrač u istoriji plej-ofa NBA lige, koji je ubacio više od 45 poena i imao više od 10 asistencija. Najmlađi je i dalje Luka Dončić, koji je to učino sa 22 godine i 98 dana.

Srpski as Bogdan Bogdanović bio je potpuno van ritma tokom meča, pa je za 28 minuta na parketu uspeo da ubaci tek četiri poena, uz tri skoka i dve asistencije.

Naravno, Jang nije potpuno sam doneo slavlje svom timu. Važan doprinos je dao i Džon Kolins sa 23 poena i 15 skokova, a dabl-dabl je ostvario sjajni Klint Kapela, koji je ubacio 12 poena i imao 19 skokova.

Drugi meč se igra takođe za dva dana u Milvokiju, a onda se serija seli u Atlantu.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.