PARTIZANE, OPREZ: Real u sjajnom raspoloženju stiže u Beograd!
Duel Kevina Pantera i Najdžela Vilijamsa Gosa na meču u Madridu, Foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

NEMILOSRDNI

PARTIZANE, OPREZ: Real u sjajnom raspoloženju stiže u Beograd!

Španski velikan ubedljiv na svom terenu protiv dobrog rivala

Objavljeno: 23:07h

Košarkaši Real Madrida rutinski su savladali Fenerbahče na svom terenu u okviru 31. kola Evrolige rezultatom 90:75.

Kraljevski klub sada ima skor od 22-9, te se na vrhu izjednačio sa Olimpijakosom. Sa druge strane, Turci su na 18-13 i nalaze se na deobi pete pozicije sa Makabijem i trebalo bi da se dogodi pravo čudo, pa da osvoje neka od prva četiri mesta pred start plej-ofa.

Real je konstantno bio u vođstvu, a od rivala se na sigurnu razliku odlepio u trećem periodu, da bi u četvrtom rutinski odradio posao i stigao do važnog trijumfa.

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Džanan Musa sa 16 poena, Adam Hanga je ubacio 11, koliko je imao i Vensan Poirije, dok je deset pridodao Mario Hezonja.

U ekipi Fenerbahčea istakao se Najdžel Hejs-Dejvis sa 17 koševa, Nik Kalates ih je ubacio 12 uz šest asistencija, dok je srpski reprezentativac Marko Gudurić utakmicu završio sa deset koševa.

Real će tako u sjajnom raspoloženju na megdan Partizanu, a taj meč na programu je u petak. Istog dana Fener gostuje Baskoniji, i pobedom bi dosta pomogao i sebi, ali i crno-belima.

Treba napomenuti da je i Olimpijakos odneo ubedljiv trijumf protiv Asvela, u Pireju je bilo 81:55 za grčkog velikana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.