AJAKS PRORADIO S NOVIM TRENEROM: Tadić zapušio usta kritičarima golom koji je dugo čekao! (VIDEO)
Dušan Tadić, Foto: ANP / ddp USA / Profimedia

kapiten se razigrao

AJAKS PRORADIO S NOVIM TRENEROM: Tadić zapušio usta kritičarima golom koji je dugo čekao! (VIDEO)

"Kopljanici" opet igraju prilično lepršavo, podsećajući na period kad je Erik ten Hag bio trener ekipe

Objavljeno: 21:24h

Legenda Ajaksa, Reala i Intera, Vesli Snajder, kritikovao je loše igre amsterdamskog kluba, a posebno Dušana Tadića, jer je doskorašnjem treneru "Kopljanika" Alfredu Shrojderu savetovao da sačuva posao tako što će izbaciti kapitena iz startne postave.

Potkačio je Snajder tom prilikom i pojačanje Kalvina Besija, kao i Meksikance, zadnjeg veznog Edsona Alvaresa i beka Horhea Sančesa, iako su Tadić i Alvares i ove sezone među najboljim igračima Ajaksa. Zanimljivo, nije zamerio ništa nijednom zemljaku...

Vesli Snajder
Vesli Snajderfoto: AP

U svakom slučaju, Shrojder ga nije poslušao i smenjen je, ali novo rešenje na klupi za sada pokazuje da problem nije bio u igračima.

Bivši Snajderov saigrač i takođe ikona Ajaksa, Džon Hajtinga, imenovan je za trenera seniorskog tima do kraja sezone i već se vidi da je ozbiljno razmrdao ekipu.

Dušan Tadić
foto: Starsport©

Ajaks je u prethodnom kolu Eredivizije sa 4:1 slavio na gostovanju Ekscelzioru uz gol Dušana Tadića iz penala, a kapiten reprezentacije Srbije je postigao i vodeći gol na gostovanju Kamburu, posle sjajne akcije sa Klasenom i Tejlorom.

Ovo je peti ligaški gol Tadića ove sezone, a prvi iz igre još od 9. novembra kada su crveno-beli ugostili Vitese.

Nastavljaju Amsterdamersi da nižu šanse i igraju prilično lepršavo, podsećajući na period kad je Erik ten Hag bio trener ekipe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.