"BOLJE DA KAMPACO NIJE NI DOLAZIO"! Šta će Delije reći na reči srpskog trenera (FOTO)
Fakundo Kampaco, Foto: Starsport©

"Niko ne pominje"...

"BOLJE DA KAMPACO NIJE NI DOLAZIO"! Šta će Delije reći na reči srpskog trenera (FOTO)

Nažalost, postoji šansa da Zvezda više neće imati šansu za plasman u TOP 8 kada on bude mogao da igra, rekao je iskusni stručnjak

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su oba poraza na italijanskoj turneji u Evroligi i sada imaju skor od 10 pobeda i 13 poraza.

Detalj sa utakmice Virtusa i Crvene zvezde u Bolonji
Detalj sa utakmice Virtusa i Crvene zvezde u Bolonjifoto: Starsport©

O igrama crveno-belih koji su doživela četiri uzastopna neuspeha govorio je i iskusni košarkaški trener Vlade Đurović.

- Razlog je gubitak samopouzdanja visokih igrača, Luke Mitrovića i Filipa Petruševa, kao i bekova Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića, kao da se u njih uvukao crv sumnje. Verovatno i u trenera Duška Ivanovića, ma koliko bio iskusan i kvalitetan, znam kako je i ja sam bio trener. Sve je krenulo od poraza protiv Partizana, kao da su izgubili veru u sebe, takvi mečevi jedne mogu da lansiraju, kao što je slučaj sa crno-belima, a druge da prizemlje - rekao je Đurović.

Vlade Đurović
Vlade Đurovićfoto: Filip Plavčić

Spomenuo je i faktor Fakunda Kampaca.

- Niko ne pominje da je problem što je Kampaco prisutan na treninzima, a ne može da igra u Evroligi. Mogu da zamislim kako to izgleda na treningu, verovatno je zaslužan za svaki koš centara, a toga nema u Evroligi. Saigrači ga vide kako sedi pored klupe i ne može da pomogne, razmišljaju 'Eh, da nam je sad tu'. U takvim okolnostima, možda bi za ekipu bilo bolje da nije dolazio. Nažalost, postoji šansa da Zvezda više neće imati šansu za plasman u TOP 8 kada on bude mogao da igra - zaključio je iskusni stručnjak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.