JOKIĆ PETI PUT NA NBA OL-STARU - KAO STARTER: Veliki rival nije u najboljih 5 sa Istoka!
Nikola Jokić na prošloj Ol-star utakmici, Foto: Profimedia

novo priznanje

JOKIĆ PETI PUT NA NBA OL-STARU - KAO STARTER: Veliki rival nije u najboljih 5 sa Istoka!

Ono što je novitet ove sezone je da će kapiteni, Džejms i Antetokumpo, birati igrače za svoje ekipe neposredno pred početak utakmice

Objavljeno:

Nikola Jokić će po peti put uzastopno će učestvovati na NBA Ol-star utakmici, i to, kao starter.

U noći između četvrtka i petka po srednjoevropskom vremenu određeni su kapiteni timova, kao i startne petorke, pa će se tako srpski internacionalac naći u odabranom društvu na Ol-star meču koji će biti odigran 19. februara u Solt Lejk Sitiju.

Lebron Džejms (LA Lejkers) je šestu godinu za redom proglašen kao jedan od kapitena timova. Uz njega i Jokića (Denver Nagets), Zapadnu konferenciju će kao starteri predstavljati Stef Kari (Golden Stejt), Luka Dončić (Dalas) i Zajon Vilijamson (Nju Orleans).

Sa druge strane, Istok će kao kapiten predvoditi Janis Antetokumpo. Pored njega, tu su i Kevin Durent (Bruklin), Donovan Mičel (Klivlend) i tandem Boston Seltiksa, Džejson Tejtum i Džejlen Braun.

Ono što je novitet ove sezone je da će kapiteni, dakle Džejms i Antetokumpo, birati igrače za svoje ekipe - "Tim Lebron" i "Tim Janis" - neposredno pred početak utakmice pa se sastavi neće znati dotad.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.