VELEOBRT PRED ISTORIJSKI DERBI: Oglasila se Zvezda, održan novi sastanak - ovo je EPILOG
Crvena zvezda - Partizan, Foto: Starsport

ovo zanima sve navijače zvezde

VELEOBRT PRED ISTORIJSKI DERBI: Oglasila se Zvezda, održan novi sastanak - ovo je EPILOG

Crveno-beli se oglasili saopštenjem

Objavljeno: 12:46h

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će navijači tog tima koji poseduju karte moći da prisustvuju meču 12. kola Evrolige protiv Partizana.

Takva odluka je doneta nakon novog sastanka bezbednosti, a saopštenje sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12.kola Evrolige.

Crvena zvezda - Partizan
Crvena zvezda - Partizanfoto: Starsport

Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata.

Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12.kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata - stoji u saopštenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.