SRBIN ODUŠEVIO NA DEBIJU U NBA! Za šest minuta na terenu PRAVIO ČUDA! (VIDEO)
Jović debitovao u NBA, Foto: Youtube/printscreen

sjajno!

SRBIN ODUŠEVIO NA DEBIJU U NBA! Za šest minuta na terenu PRAVIO ČUDA! (VIDEO)

Mladi Srbin iskoristio svoju šansu u meču sa Minesotom

Objavljeno: 08:01h

Srpski košarkaš Nikola Jović debitovao je u NBA predsezoni, pred skoro 20.000 navijača.

Nekadašnji košarkaš Mege sprema se za svoju debitantsku NBA sezonu, a u porazu Majamija od Minesote sa 121:111 proveo je šest minuta na parketu.

Našao se na terenu tek u završnici meča i jasno je da mu predstoji ozbiljna borba da se nametne za veću ulogu. I pored toga što je morao da nastupi pred kraj kada je sve bilo rešeno, iskoristio je priliku da ostavi solidan utisak kao momak koji ume dobro da "čita" igru.

Tako je i podelio nekoliko atraktivnih dodavanja, iskreirao je nekoliko lepih akcija, otvarao se za šut. U kratkom periodu, to je bilo dovoljno za 2/3 iz igre, pet poena, asistenciju i pozitivan pozitivan +/- indeks 3.

I pored toga što je Jović igrao malo, minutažu je dobio uz Robinsona i Smita, dobio je pozitivne ocene za partiju na obe strane parketa, i u odbrani i u napadu. Ipak, na društvenim mrežama može se videti žal što je uzorak još mali za nešto jači i ozbiljniji utisak.

Imaće priliku da se istakne u novim predsezonskim mečevima protiv Bruklina, Memfisa, Hjustona i Pelikansa. Sezona će početi 20. oktobra Majamiju, protiv Čikaga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.