CRVENA ZVEZDA SPREMNA ZA START SEZONE PROTIV POVRATNIKA! Vlada Jovanović OTKRIO ambicije!
KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda

dugo smo čekali

CRVENA ZVEZDA SPREMNA ZA START SEZONE PROTIV POVRATNIKA! Vlada Jovanović OTKRIO ambicije!

Ciljevi crveno-belih u narednoj sezonu su jasni

Objavljeno: 14:01h

Košarkaše Crvene zvezde na startu ABA lige očekuje susret sa ekipom MZT-a.

Zvezda, aktuelni šampion, u subotu 1. oktobra od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuje povratnika u regionalno takmičenje.

- Počinje sezona i na otvaranju igramo protiv ekipe MZT-a, koja je tokom pauze ojačala svoj roster sa iskusnim igračima i shvatićemo ih maksimalno ozbiljno - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Jovanović uoči starta ABA lige.

On je dodao i da je jasno kakav je cilj crveno-belih.

Košarkaš Crvene zvezde
Košarkaš Crvene zvezdefoto: KK Crvena zvezda

- Naše ambicije se znaju, igramo na domaćem terenu. Želimo da nametnemo naš ritam od samog starta i da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, koje pozivam da dođu u halu i pruže momcima podršku na startu sezone - izjavio je Jovanović za klupski sajt.

Kapiten crveno belih Branko Lazić istakao je da je ekipa odigrala tokom pripremnog perioda nekolicinu utakmica sa prvim i osnovnim ciljem da se pripremi za početak sezone.

- Naši ciljevi u ABA ligi se znaju, ali zaista moramo da idemo utakmicu po utakmicu jer nas očekuje izuzetno naporna sezona sa velikim brojem utakmica. Želimo da odigramo dobar meč protiv iskusnog tima, povratnika u ligu, da se predstavimo našim navijačima na premijeri i zabeležimo pobedu - rekao je Lazić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.