TUČA U HRVATSKOJ NAKON DERBIJA! Razmenjni udarci nakon meča, strasti se brzo smirile (VIDEO)
Foto: Facebook/Hajdučki portal

ŠTA IMA NOVO KOD KOMŠIJA 2?

TUČA U HRVATSKOJ NAKON DERBIJA! Razmenjni udarci nakon meča, strasti se brzo smirile (VIDEO)

Hajduk je ostvario veliku pobedu u najvećem derbiju Hrvatske, savladali su Dinamo u Zagrebu i potpuno zakomplikovali borbu za titulu - 0:2. Sada su u njoj četiri tima, a tim iz Splita ima svoje adute.

Objavljeno:

Pre svega u Marku Livaji, najboljem fudbaleru u prvenstvu i čoveku kojeg su zbog gola i asistencije na ramenima nosili po Splitu. Naravno, bilo je tu i malo uvreda najvećem rivalu, uz pominjanje "srpskog imena", a mnogima je promaklo da je još u Zagrebu bilo tuče!

Kako su zabeležili neki od gledalaca na Maksimiru, fudbaleri Dinama i Hajduka sukobili su se na sredini teran odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Na sreću, nije bilo većih incidenata, ali je i ova gužva privukla mnogo pažnje.

Pogledajte detalje incidenta:

Rezervni fudbaleri Hajduka prilazili su svojim saigračima koji su izvojevali važnu pobedu kako bi zajedno proslavili, a zatim se dogodio incident. Jedan od fudbalera Dinama ušao je u klinč sa nekim od rezervista, što je izazvalo reakciju gostujućih fudbalera.

U kratkom koškannju na terenu Maksimira štoper Hajduka Nikola Katić završio je na zemlji, ali je uspeo ubrzo da se pridigne i nastavi slavlje sa kolegama iz tima i najvatraneijim navijačima koji su doputovali iz Splita.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.