TEŠKE REČI PRVOG ČOVEKA FIORENTINE: Smatra da su se igrači Vest Hema ponašali kao životinje!
Detalj sa utakmice Fiorentina - Vest Hem, Foto: EPA/MARTIN DIVISEK

BESAN

TEŠKE REČI PRVOG ČOVEKA FIORENTINE: Smatra da su se igrači Vest Hema ponašali kao životinje!

Možda u Pragu nije pobedio bolji, ali jeste fizički dominantniji tim

Objavljeno: 18:27h

Fiorentina je propustila veliku priliku u Pragu da sebi i italijanskom fudbalu donese još jedan evropski trofej. Činilo se da je Viola pismenija ekipa od Vest Hema i da će posle izjednačenja uspeti da okrene rezultat u svoju korist.

Međutim, desilo se suprotno. Strašna Paketina lopta i Bouvenov trk rasplakali su navijače Fiorentine u glavnom gradu Češke. Možda nije pobedio bolji, ali jeste fizički dominantniji tim.

Mada se sa tim neće složiti gazda kluba iz Toskane Roko Komiso. Očigledno je da je prvom čoveku Fiorentine teško pao poraz od Vest Hema, pa nije birao reči u razgovoru sa novinarima po povratku u Italiju. Imao je i razloga da se buni Komiso, pošto su navijači Vest Hema pokazali tamnu stranu engleskog karaktera i ubacivanjem predmeta u teren povredili kapitena italijanskog tima Biragija.

FK Fiorentina, FK Fjorentina, FK Vest Hem, FK Vest Hem junajted, Kurt Zuma, Kristijano Biragi
foto: EPA/Filip Singer

Apostrofirao je to Komiso.

- Očekivao sam pobedu, ali nije bilo tako. Međutim, bilo je trenutaka na terenu kada je glavni arbitar morao da napravi razliku u našu korist. Naš napadač Jović morao je da izađe sa terena zbog slomljenog nosa, Biragi je dobio posekotinu na glavi. Razgovarao sam sa predsednikom Premijer Lige. Igrači Vest Hema su se ponašali kao životinje. Nije u redu ono što smo videli u Pragu. Mogao je meč da se registruje službenim rezultatom za nas - poručio je prvi čovek Fiorentine.

BONUS VIDEO:

40:06

USIJANJE DANA 05.04.2021. - RADOMAN, KOSANOVIĆ, POPOVIĆ: KAKO FUNKCIONIŠE FUDBALSKA MAFIJA?

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.