"NISAM OVO ZASLUŽIO OD TRENERA KOJI JE DVA DANA U KLUBU!" Borjan se oglasio posle Baharove radikalne odluke
Milan Borjan, Foto: Starsport

"POVREĐEN SAM I TUŽAN"

"NISAM OVO ZASLUŽIO OD TRENERA KOJI JE DVA DANA U KLUBU!" Borjan se oglasio posle Baharove radikalne odluke

Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi, rekao je Milan između ostalog

Objavljeno:

Barak Bahar, novi trener Crvene zvezde izazvao je zemljotres odlukom da kapitenu Milanu Borjanu poruči da ga ne vidi kao prvog golmana.

Tehnički direktor Marko Marin predložio je domaću zamenu, ali čini se da je izraelski stručnjak već izabrao i to stranca za mesto između stativa.

Milan Borjan
Milan Borjanfoto: Starsport©

Reprezentativac Kanade odluku je dočekao u Parizu gde je sa suprugom i sinom na odmoru.

Momak rođen u Kninu istakao je da je povređen i tužan zbog odluke novog stratega kluba sa Marakane.

Milan Borjan i Nemanja Milunović
Milan Borjan i Nemanja Milunovićfoto: Starsport©

- Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi - rekao je Borjan u razgovoru za Sportski žurnal.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: Starsport

Milan je nedavno produžio ugovor do leta 2026. godine, a u crveno-belom dresu odigrao je 275 utakmica u svim takmičenjima i dao jedan gol.

- Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vreme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme - poručio je Borjan, osvajač šest šampionskih titula i tri nacionalna Kupa.

Bonus video:

01:59

Borjan posle derbija: Navijači koji me vređaju su primitivci

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.