SAZNAJEMO: Predrag Mijatović prihvatio - postaje novi predsednik FK Partizan!
Predrag Mijatović, Foto: Starsport©

Sve je dogovoreno

SAZNAJEMO: Predrag Mijatović prihvatio - postaje novi predsednik FK Partizan!

Peđa Mijatović nije krio želju da pomogne, a na kraju je prihvatio da to učini stupajući na najodogovorniju funkciju kluba iz Humske

Objavljeno: 12:02h
Veljko Petrović

Fudbalski klub Partizan je imao loš početak sezone koji je doveo do prve smene trenera, velikog zaostatka u prvenstvu i šokantnog ispadanja iz Kupa srbije od autsajdera.

Plasman u Ligu Evrope nije ostvaren, ali crno-beli su opet izborili nokaut fazu Lige konferencija. Međutim, kad je došlo proleće umesto konsolidovanja, Partizan je doživeo potpuni krah.

"Parni valjak" je eliminisan iz Evrope od moldavskog Šerifa, a posrtanjima u Superligi Srbije nije bilo kraja. Posebno peku debakl na svom terenu od Mladosti GAT (0:4) i, naravno, poraz u 169. prvenstvenom večitom derbiju (0:1).

FK Partizan
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pritisak navijača Partizana čiji protesti su bivali sve burniji, navodno je konačno pokolebao upravu predvođenu predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Vučelić je, navodno, na hitno zakazanoj sednici Upravnog odbora, ponudio ostavku, i odmah se počelo sa spekulisanjima ko bi mogao da postane novi prvi čovek FK Partizan.

Milorad Vučelić, Miloš Vazura, FK Partizan
foto: Starsport

Kako Espreso saznaje, to će definitivno biti Predrag Mijatović. Legendarni napadač od ranije je želja novog predsednika JSD Partizan, Ostoje Mijailovića.

Peđa Mijatović trenutno živi u Španiji i nije krio želju da pomogne, a na kraju je prihvatio da to učini stupajući na najodogovorniju funkciju.

Predrag Mijatović
foto: Starsport©

Ipak, uslov je da Vučelić i Vazura prvo zaista napuste fotelje kluba iz Humske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.