NIKO NIJE NI SLUTIO DA JE OVO PRAVA ISTINA O LUKI MODRIĆU I NJEGOVOJ ŽENI: U sve je "umešao prste" Zdravko Mamić!
Luka i Vanja Modrić, Foto: instagram/lukamodric10

neverovatna priča

NIKO NIJE NI SLUTIO DA JE OVO PRAVA ISTINA O LUKI MODRIĆU I NJEGOVOJ ŽENI: U sve je "umešao prste" Zdravko Mamić!

Slavni fudbaler je sve opisao u svojo autobiografiji

Objavljeno: 17:58h

Kapiten Hrvatske i as Real Madrida Luka Modrić važi za jako skromnog momka uprkos slavi, novcu i velikim fudbalskim uspesima.

Ono što takođe oduševljava njegove poštovaoce je Modrićeva ljubavna priča u kojoj takođe ima dosta skromnosti, ali i sudbine.

Luka Modrić i njegova supruga Vanja jedan su od najomiljenijih parova među Hrvatima, a iako su zajedno još od 2006. godine i imaju troje zajedničke dece, čini se da su i danas zaljubljeni kao prvoga dana.

Par se upoznao kad je Luka bio na početku svoje karijere. Bilo mu je tad 19 godina, a Vanji 25, ali kako je i sam istakao u svojoj biografiji "Moja igra", razliku u godinama nikada nije osećao.

- Prvi sam put sam je spazio u pabu "Maksi", na južnoj strani stadiona Maksimir. Tog leta 2004. bilo mi je jasno da me je zaintrigirala. Bio sam previše sramežljiv da bih uopšte razmišljao o tome kako stvoriti priliku da je upoznam. Znao sam da se zove Vanja. Saznao sam i da je pet godina starija od mene, ali izgledom to nije odavala. Bila je mladolika, lepa, i da, odavala je utisak da je drugačija od drugih - napisao je Luka.

Prvi put su razgovarali putem telefona, kad je Luka bio na pripremama mlade reprezentacije, Vanja, koja je radila agenciji Zdravka Mamića zvala ga je u vezi dogovora za obilazak stanova. Luka je otkrio da se trudio da je što duže zadrži na liniji i da je razgovor potrajao tri sata.

- Bio sam silno uzbuđen kad je nazvala, ali sam to, naravno, prikrio. Predstavila se, razmenili smo nekoliko uvodnih rečenica, u kojima sam joj rekao da sam je viđao u prolazu. Jako sam se trudio i stalno postavljao pitanja i otvarao teme, samo da što duže bude na liniji. Razgovarali smo o svemu i svačemu, o njenomposlu, o sagračima, o tome kakav će biti Dinamo, kako je meni u Interu, mladoj reprezentaciji, kako živim u Zagrebu.

- Osetio sam kako se opustila i tako je naš prvi kontakt potrajao više od tri sata. Bio sam zadovoljan dogovorom da ćemo se videti kad se vratim u Zagreb. Povod je, naravno, trebalo da bude pronalaženje stana, ali sama pomisao da ću se s njom sastati bila mi je – wow! Podsvesno sam se nadao da to što je u prvom kontaktu sa mnom razgovarala tri sata nešto znači. I već sam tad slutio da bi to moglo da budenešto ozbiljno - opisao je Modrić.

Kasnije ju je pozvao na kafu, a kad su se našli do ušiju se zaljubio u nju.

- Pozvao sam je na kafu da joj se zahvalim na pomoći. Bilo je to ugodno čavrljanje. Vreme mi je u njenom društvu jednostavno letelo. I nikad dosta. Bilo je još nekoliko susreta na kafi. Ponekad bih navratio kod nje kući, s obzirom na to da smo živeli tako blizu - opisao je njihovo upoznavanje koje se dogodilo na Ravnicama tokom njegovog preseljenja u novi stan.

Brzo su shvatili da su srodne duše i više se nisu razdvajali.

- Živeli smo različite emotivne priče, ali Vanja i ja smo kroz duge razgovore ubrzo shvatili da delimo zajednički pogled na životne prioritete. Na porodicu. Već sam bio prilično zaljubljen kad sam joj prvi put predložio da izađemo uveče. Prihvatila je. Bilo je to 1. decembra 2004., i to je bio naš dan. Te smo se večeri prvi put i poljubili, u njenom stanu. Ne znam jesam li ikad osetio takvu sreću do tada. Mislio sam da su sve one priče o leptirićima u stomaku samo fraze, ali te sam se večeri osećao baš tako. Zaljubljen do ušiju. Počeli smo da izlazimo- piše Luka o počecima njihove veze.

Iako su bili ludo zaljubljeni i u stabilnoj vezi dugo su odlagali svadbena zvona. Venčali su se u maju 2010., a ubrzo nakon venčanja rodio im se sin Ivano. Crkveno venčanje upriličili su godinu dana kasnije, te su pred oltar stali u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u maju 2011. Vanju je pred oltar dopratio Zdravko Mamić. Tri godine kasnije dobili su ćerkicu Emu, 2017. stigla je i malena Sofija.

Usprkos tome što uživaju ogromnu popularnost, Luka i Vanja retko govore o privatnom životu, a ona se, za razliku od brojnih supruga poznatih fudbalera, jako retko pojavljuje u javnosti.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.