LEVANDOVSKI OBJASNIO ZAŠTO SE RASPLAKAO POSLE GOLA: Poljak sve razjasnio, otkrio pravi RAZLOG!
Robert Levandovski, Foto: EPA/Friedemann Vogel

sad mu je sigurno lakše

LEVANDOVSKI OBJASNIO ZAŠTO SE RASPLAKAO POSLE GOLA: Poljak sve razjasnio, otkrio pravi RAZLOG!

U trećem kolu Grupe C u sredu 30. novembra Poljska će od 20 časova igrati protiv Argentine

Objavljeno:

Kapiten fudbalske reprezentacije Poljske Robert Levandovski rekao je da mu se ostvario san, nakon što je postigao prvi gol na svetskim prvenstvima.

- Ostvarilo se sve što sam imao u sebi, snovi, važnost situacije, svi ti snovi iz mog detinjstva. Bilo je toliko značajno - rekao je Levandovski.

Poljska je pobedila Saudijsku Arabiju sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe C na Svetskom prvenstvu u Kataru. Levandovski je bio strelac u 82. minutu i to je bio njegov prvi gol na svetskim prvenstvima u pet utakmica.

On je posle gola otrčao ka korneru, raširio ruke i pao na travu, a saigrači su dotrčali do njega da mu čestitaju. Kada je ustao, obrisao je suze i poslao poljubac navijačima na tribinama.

- Kako starim, sve sam emotivniji. Svestan sam da kada se radi o Svetskom prvenstvu, da bi to moglo da bude moje poslednje Svetsko prvenstvo. I želeo sam da istaknem da sam igrao na svetskim prvenstvima i da sam bio strelac - naveo je 34-godišnji napadač Barselone.

Fudbalska reprezentacija Poljske
foto: EPA/Ronald Wittek

Poljska je u prvoj utakmici na turniru odigrala 0:0 sa Meksikom, a Levandovski je u tom meču promašio jedanaesterac.

- Oduvek sam želeo da postignem gol na Svetskom prvenstvu i san mi se ostvario. Nije lako, pošto nismo imali mnogo prilika u prvoj utakmici i promašio sam taj penal - dodao je Levandovski.

Selektor Poljske Česlav Mihnjevič rekao je da nije bio iznenađen emotivnom reakcijom Levandovskog. - Znam na koji način je proživeo utakmicu. Žao mi je što nije imao dovoljno sreće, pogodio je stativu, a golman mu je odbranio šut. Danas je mogao da ostvari het-trik - naveo je selektor.

U trećem kolu Grupe C u sredu 30. novembra Poljska će od 20 časova igrati protiv Argentine, a Saudijska Arabija u isto vreme protiv Meksika.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.