PIKSI OTIŠAO U LONDON DA SE UVERI U JEDNU STVAR VEZANU ZA MITROVIĆA!
Piksi i Mitrović u Londonu, Foto: FSS

ORLOVI BEZ GRANICA!

PIKSI OTIŠAO U LONDON DA SE UVERI U JEDNU STVAR VEZANU ZA MITROVIĆA!

Prvu utakmicu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra

Objavljeno:

Posle uspeha u Ligi nacija, plasmana u elitni rang ovog takmičenja, apsolutna koncentracija i briga selektora „A” tima Srbije Dragana Stojkovića usmerena je ka pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

U skladu sa tim selektor je otputovao u London, kako bi se na licu mesta video sa najboljim strelcem u istoriji državnog tima, reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem, i saznao nešto više o stepenu povrede. Tokom večere je, naravno, bilo mnoštvo tema za razgovor, među kojima su se izdvojile one koje se odnose na plan i program priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo.

"ORLOVI" DOLAZE! Srbija ima najbolji rang na FIFA listi od 2010, sve smo bliži eliti!

Selektor Srbije je na kraju druženja poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam.

Prvu utakmicu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra, pre toga je i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, i do tada selektor našeg najboljeg tima nastaviće da obilazi reprezentativace Srbije širom Evrope.

Dragan Stojković Piksi, Aleksandar Mitrović
foto: FSS

Stojković će već za koji dan biti sa ostatkom delegacije Fudbalskog saveza Srbije u Frankfurtu, gde je u nedelju 9. oktobra od 12 časova žreb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Naša reprezentacija nije od 2000. godine bila učesnik završnog kontinentalnog takmičenja, a na EP u Belgiji i Holandiji upravo je Stojković kao kapiten predvodio tadašnju reprezentaciju SR Jugoslavije.

Podsetimo, Srbija je na Svetskom prvenstvu u Kataru u grupi G sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.