PROVOKACIJA NORVEŠKOG NOVINARA! Hteo da pita Tadića za traku duginih boja, stigla OŠTRA reakcija! (VIDEO)
Dušan Tadić, Foto: Printscreen/youtube/Fudbalski savez Srbije

BRUKA!

PROVOKACIJA NORVEŠKOG NOVINARA! Hteo da pita Tadića za traku duginih boja, stigla OŠTRA reakcija! (VIDEO)

PR našeg nacionalnog tima dao je objašnjenje o stavu našeg Saveza

Objavljeno: 01:09h

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.45 časova gostuje reprezentaciji Norveške na stadionu "Uleval" u Oslu u okviru šestog kola grupne faze Lige nacija, gde bi ih pobeda lansirala na prvo mesto i promociju u Diviziju A.

Ipak, novinare u Norveškoj više od same utakmice interesovalo pitanje vezano za to što Srbija na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru neće nositi kapitenske trake sa duginim bojama, zajedno sa još četiri selekcije, među kojima je i Hrvatska.

Norvežanin je to pitanje pokušao direktno da uputi Dušanu Tadiću.

- Srbija je odlučila da ne bude deo kampanje "jedna ljubav", koja se bori protiv diskriminacije, a koja podrazumeva nošenje kapitenske trake duginih boja oko rukava. Šta ti misliš o tome? - pitao je novinar Tadića, ali je vrlo brzo stigla intervencija.

PR našeg nacionalnog tima gestikulacijom rukom je odmah pokazao Piksiju i Tadiću da ne odgovaraju na pitanje, a onda je sam dao objašnjenje novinaru o stavu našeg Saveza.

- Dakle, saopštenje o tome smo već objavili u medijima pre dva dana. Generalni sekretar je takođe pričao o tome, tako da selektor i igrač nacionalnog tima neće sada pričati o tome, niti će pričati sutra. Govorićemo samo o susretu sa Norveškom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.