ČEKA SE KONAČNA ODLUKA! U Humsku stigla prijava, UEFA kažnjava Partizan?
Fudbaleri Partizana ispred južne tribine stadiona u Humskoj, Foto: Starsport©

DVA TEŠKA PREKRŠAJA!

ČEKA SE KONAČNA ODLUKA! U Humsku stigla prijava, UEFA kažnjava Partizan?

Nije isključeno da klub iz Humske bude sankcionisan zatvaranjem tribina protiv Hamruna

Objavljeno: 11:35h

Disciplinska komisija UEFA doneće će doneti konačan sud u vezi sa prijavom specijalnog posmatrača i delegata meča između Partizana i AEK-a iz Larnake, pristigle krajem minule sedmice, na osnovu koje će biti određena kazna crno-belima.

Kako trenutno stvari stoje, nije isključeno da klub iz Humske bude sankcionisan zatvaranjem tribina protiv narednog protivnika u Ligi konferencija, Hamruna sa Malte, sa kojim će tim Gordana Petrića odmeriti snage u četvrtak do 21 čas.

1 / 3 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

U Humsku je stigla prijava zvaničnih lica po kojoj se Partizan, odnosno navijači crno-belih terete za dešavanja u pomenutom revanšu sa Kipranima i to u dve tačke - rasizam, usled skandiranja bivšem igraču Crvene zvezde Nenadu Tomoviću, odnosno kršenje ljudskih prava i homofobiju usled skandiranja predsedniku države, koje se, istina, nije moglo čuti u TV prenosima, ali su zvanična lica i to "registrovala" i upisala kao prekršaj.

Iz tog razloga klub iz Humske još nije obelodanio informaciju o puštanju ulaznica u prodaju za pomenutu utakmicu plej-ofa sa Harmunom, dok iz UEFA tokom dana ne stigne konačna odluka, na osnovu koje će biti određeni i dalji koraci.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.