SVI PLAČU ZBOG JELENE KARLEUŠE: Duša se kida na komade, NEIZMERNA TUGA! (FOTO)
Foto: Stefan Kojić

potresno

SVI PLAČU ZBOG JELENE KARLEUŠE: Duša se kida na komade, NEIZMERNA TUGA! (FOTO)

Inače, na godišnjicu smrti, objavila je potresnu poruku i otkrila tajnu broja 3 u dirljivoj poruci.

Objavljeno: 18:05h

Tri godine prošlo je od kada je Jelena Karleuša doživela najveći životni udarac. 3. marta 2019. godine napustila ju je njena majka Divna, čiji grob pevačica svakodnevno posećuje.

Na godišnjicu Divnine smrti Jelena je grob posetila u pratnji ćerki Atine i Nike, tetke Danijele, nekoliko najbližih prijatelja, ali i svog oca.

Otac Jelene Karleuše na Divnin grob stigao je među prvima, spustivši na njega ružu. Ćerku je sačekao i dao joj zagrljaj snažne podrške.

Jelena Karleuša, Dragan Karleuša
foto: youtube printscreen/telegraf

Iako su on i Divna bili razvedeni, negovali su odnos pun podrške, a zajednički cilj bio im je da uvek budu snaga svojoj ćerki Jeleni.

Jelena je na majčin grob donela raskošan buket ruža u čijem centru se nalazi anđeo, što je Divna bila celog njenog života.

Inače, na godišnjicu smrti, objavila je potresnu poruku i otkrila tajnu broja 3 u dirljivoj poruci.

Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa…

Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda…

Moja majka je umrla 3. marta (3.3.) a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum… i kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja… nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi broj 1/33.

Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju posle ovozemaljske smrti….? Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje… Biće da je to. Od kad je otišla ja nemam kome da se požalim kad mi je teško. - dodala je Karleuša.

1 / 6 Foto: Sonja Spasić

Inače, Divna Karleuša je učeći na svojim greškama za sebe tvrdila kako je srećna žena. Pre svega je bila ponosna na to što je od svojih ženskih predaka nasledila večitu borbu za ljubav. Upravo ju je ta osobina, nakon nimalo lakog odrastanja bez oca kraj majke i mlađe sestre, odvela pred oltar sa policijskim inspektorom Draganom Karleušom, s kojim je dobila ćerku, danas poznatu pevačicu Jelenu Karleušu.

Od ideje da preveliku ljubav prema svojoj mezimici ne podeli s drugim detetom, poznata novinarka godinama nije odustajala sve dok nije dobila unuke. Znanje i talenat da proceni veliki muzičku hit, Divna je koristila pomažući brojnim uspešnim pevačima, ali i utičući na razvojni put svoje jedinice. S obzirom na to da se rano razvela, trudila se da svojoj ćerki nadoknadi sve ono čega je ona kao mala ostala uskraćena prerano izgubivši oca.

- Rođena sam u Sloveniji, a jedno vreme živeli smo u Zagrebu i Puli. Tata je kao vojni pilot često dobijao prekomande, ali uvek smo se vraćali u Zemun, gde je zapravo oduvek bio moj dom. Naime, moj otac Jurij bio je Slovenac, a majka Darinka iz Doboja. Upoznao ih je u Zagrebu mamin brat koji je takođe bio pilot. Počeli su da se zabavljaju, a ubrzo su organizovali i skromnu svadbu. Do kraja života mama je čuvala nisku bisera, jedini nakit koji je imala na venčanju – preprčala je Divna za "Glossy", ponosna na svoje mešovito poreklo koje vuče korene iz lepe ljubavne priče.

- Majka moje prababe bila je aristokratskog porekla, ali se zaljubila u jednog Crnogorca, radnika, koji je zbog voljene žene promenio veru. Iako je anatemisana od svoje porodice, pustila je da ljubav pobedi. Inače, mama je ostala bez svoje majke 1941. godine, a za vreme NOB-a poginula su joj skoro sva braća i sestre. Nažalost, ni nje od pre šest godina više nema – setno je govorila novinarka.

Kao desetogodišnja devojčica ostala je bez oca.

- Jelena je, bez obzira na razvod roditelja, imala lepo detinjstvo. Sa ocem je išla na Adu, skijali su na vodi i vozili se gliserom. Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka sa jelom koje voli. Sve što je poželela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac takođe, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvek bio uz nju kad joj je to trebalo. Poveravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrebila. Nisam želela da rodim drugo dete da tu ljubav prema njoj ne bih delila na dva dela. Kada sam se razvela, moja odluka da ne rodim drugo dete bila je još snažnija jer nisam želela da Jelena ima polubrata ili polusestru. I ona je volela da bude jedinica, princeza i obožavano biće – nije krila Divna ljubav prema ćerki kojoj je bila velika podrška kada je odlučila da stane pred mikrofon.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.